Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: «Τέλος» ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: «Τέλος» ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν το «κύκνειο άσμα» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Μαυροβούνιο τεχνικό.

Το κλίμα εναντίον του έμπειρου προπονητή ήταν βαρύ εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του απέφευγαν να προχωρήσουν στην απομάκρυνσή του λόγω των υποχρεώσεων που είχε η ομάδα στην Ευρωλίγκα. Από τη στιγμή που αποκλείστηκε και η εικόνα της ομάδας δε βελτιώθηκε ούτε στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, το «διαζύγιο» μαζί του ήταν αναπόφευκτο.

Μέχρι νεοτέρας στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports