Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υφυπουργός Άμυνας για τη χρήση ελικοπτέρου που τον έφερε στο Αίγιο: "Πήγα εκτάκτως και επειγόντως"

Υφυπουργός Άμυνας για τη χρήση ελικοπτέρ...

Η απάντηση του Νίκου Τόσκα στα δημοσιεύματα

Στις κατηγορίες της κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα ότι χρησιμοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Αίγιο απάντησε ο υφυπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας. 

«Πήγα στο Αίγιο εκτάκτως και επειγόντως, μετά από συνεννόηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, για να συναντηθώ με αντιπροσωπεία από τη Ρωσία που ήδη βρισκόταν στο εκεί εργοστάσιο των ΕΑΣ, ώστε να τους ενημερώσω για τις δυνατότητες της επιχείρησης και να εξετάσουμε τα περιθώρια συνεργασίας, σύμφωνα με το πνεύμα της αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησης» αναφέρει.

Για το ελικόπτερο ο κ. Τόσκας δηλώνει ότι ανήκει επιχειρησιακά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κατά τη δίωρη απουσία του, υπήρχαν και άλλα ιπτάμενα μέσα διαθέσιμα για αεροδιακομιδές.

«Πρόκειται για δημοσιεύματα τα οποία παντελώς στερούνται σοβαρότητας!» αναφέρει κάνοντας λόγο «για μονταζιέρα της Συγγρού».

«Δεν πρόκειται να ανεχτώ τον οχετό σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου, όντας προσηλωμένος στις δημοκρατικές αρχές που εκπροσωπεί η σημερινή κυβέρνηση, την οποία τάχθηκα να υπηρετήσω» καταλήγει ο υφυπουργός. 

Ερωτηθείς σχετικά στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός σχολίασε ότι «αν επρόκειτο για το μοναδικό επιχειρησιακό έτοιμο ελικόπτερο είμαι αντίθετος με αυτές τις πρακτικές». 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις