Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση

Πάτρα: Το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψ...

Ποιοι θα τον συνοδεύσουν

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης θα επισκεφθεί αύριο (4/5/2015) τον Νομό Αχαΐας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.

Τον Υπουργό θα συνοδεύσουν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Ειδικότερα, ο κ. Πανούσης θα επισκεφθεί την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες.

Στη συνέχεια, θα παραβρεθεί σε ημερίδα στο Ρίο Πατρών, με θέμα «Ασφαλές διαδίκτυο - Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός», την οποία διοργανώνουν η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

 

Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα επισκεφθεί Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Αχαΐας, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα πυρόσβεσης της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

 

Ο κ. Πανούσης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του, μεταβαίνοντας στα Καλάβρυτα, όπου θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις