Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στο κέντρο- Αντιδρούν οι έμποροι και οι εμποροϋπάλληλοι

Πάτρα: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα στο...

Ξεκίνησε απο χθες το δεκαήμερο εκπτώσεων του Μαϊου

Πρεμιέρα χθες για το 10ήμερο των προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, με αρκετό κόσμο να κατεβαίνει στο κέντρο για μια πρώτη διερεύνηση τιμών αλλά και για ψώνια.

Οι προσφορές έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν μέχρι τις 10 Μαΐου και όπως δείχνουν οι αρχικές προθέσεις των εμπόρων, οι εκπτώσεις σε ρούχα, υποδήματα και άλλα είδη θα κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα.

Η μείωση των τιμών, σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν ή και ξεπερνούν το 50%, καθώς οι καταστηματάρχες ψάχνουν τρόπους να προσελκύσουν πελάτες και να μειώσουν την «μαύρη τρύπα» στο ταμείο τους.

Το δεκαήμερο εκπτώσεων θα διαρκέσει έως τις 10 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος.
Σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11πμ έως 8μμ., αναφέρει ο ΣΕΛΠΕ.

Επιπλέον, σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11πμ έως 8μμ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας ωστόσο επανέρχεται στη θέση "κλειστά την Κυριακή" ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας,ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι - πιστοί στις αντιστάσεις τους- έχουν κηρύξει απεργία για τις 3 Μαϊου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις