Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Λύθηκε το μυστήριο της κουκουβάγιας που κυκλοφορούσε στην πόλη

Λύθηκε το μυστήριο της κουκουβάγιας που ...

Εντοπίστηκε στο 1ο Koutsantonis Basketball Cup!

Το μυστήριο λύθηκε! Η κουκουβάγια που όλοι συναντήσαμε στους δρόμους της Πάτρας ήταν η έκπληξη των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη για τους μαθητές τους! Η κουκουβάγια έκανε την εμφάνιση της την Κυριακή 26 Απριλίου, στα ανοιχτά γήπεδα του Απόλλωνα για να εμψυχώσει και να παίξει με τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Basketball Cup!

Το τουρνουά μπάσκετ διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη με μεγάλη επιτυχία! Πολλοί ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν από όλα τα διδακτήρια, οι οποίοι αναμετρήθηκαν μεταξύ τους παίζοντας αγώνες μπάσκετ!

Όσοι δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή σε ομάδα, έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό τρίποντων και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας ενθουσιάστηκαν καθώς συμμετείχαν σε ελεύθερες βολές. Στο τουρνουά μπάσκετ, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα από το διδακτήριο της Ανθείας η οποία σήκωσε και το πολυπόθητο κύπελλο! Καθ όλη την διάρκεια των αγώνων,αισθητή έκανε την παρουσία της η μασκότ των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, μια Blue Owl, η οποία εμψύχωνε τα παιδιά μαζί με τηνμασκότ του Απόλλωνα!

Στο τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Εκεί ήταν παίχτες από την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα οι οποίοι συνεγχάρησαν τα παιδιά και έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες μαζί τους! Αναμνηστικές μπάλες υπογεγραμμένες από όλους τους παίχτες δόθηκαν και στα 10 διδακτήρια για να θυμίζουν πόσο ωραία ήταν αυτή η μέρα!

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την διοίκηση του Απόλλωνα,την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων κα Νιάρου, τους προπονητές, τους διαιτητές και φυσικά τους παίκτες της Ομάδας του Απόλλωνα για την παρουσία τους στο αθλητικό αυτό γεγονός καθώς και για την παραχώρηση των γηπέδων. Δε θα μπορούσαν να παραλείψουν τις ευχαριστίες και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά