Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το πρόσφατο MadWalk και το εμπνευσμένο «σμίξιμο» του με το πολυαναμενόμενο φιλμ «Mad Max, Ο Δρόμος της Οργής»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το πρόσφατο MadWalk και τ...

Το πιο Mad κινηματογραφικό franchise όπως διαφημίζεται, κατέκλυσε τη σκηνή του δημοφιλούς Mad Fashion music project

Ο κόσμος του «Mad Max» συνάντησε πριν λίγες μέρες, αυτόν της μόδας και της μουσικής σε ένα ακόμη εντυπωσιακό Madwalk που διοργανώθηκε με επιτυχία και λαμπερές παρουσίες στην Αθήνα.

Το καθιερωμένο πια music και fashion show της χρονιάς φιλοξενήθηκε στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και το πολυαναμενόμενο φιλμ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» που «αναβιώνει» την αγαπημένη τριλογία της δεκαετίας του ’80, με πρωταγωνιστή τότε τον Μελ Γκίμπσον και σκηνοθέτη και πάλι τον Ελληνοαυστραλό Τζορτζ Μίλερ, μετέδωσε την τρέλα του σε ερμηνευτές, fashion designers, μοντέλα, bloggers, VIPS και όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.

Για 1η φορά στην ιστορία του Madwalk, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής της ταινίας Tanweer, μια κινηματογραφική ταινία ήταν εκεί για να μεταφέρει τη μαγεία της έβδομης τέχνης στην πασαρέλα, παντρεύοντας μοναδικά το σινεμά, τη μόδα και τη μουσική.

Εμπνευσμένοι από τον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του «Mad Max» και του ιδιοφυή δημιουργού του, Τζορτζ Μίλερ, το fashion label Underground παρουσίασε ένα catwalk show βασισμένο στη γυναίκα-πολεμίστρια, που στην περιπέτεια αυτή επιστημονικής φαντασίας εκπροσωπείται μοναδικά από την κούκλα και βραβευμένη με Όσκαρ για το «Monster», ηθοποιό Σαρλίζ Θερόν, νυν αγαπημένη του Σον Πεν.

To art direction του show έγινε από την Κατερίνα Γκούμα, head designer και co-owner του label Underground και τον Απόστολο Μητρόπουλο. Ένα ανδρικό look εμφανίστηκε ως tribute στον κεντρικό ήρωα της ταινίας και του franchise, που στην ταινία τον υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι.

Και όχι μόνο! Η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη που ως γνωστό ξεκίνησε την καριέρα της από την Πάτρα (είχε δώσει παλιότερα και συνέντευξη στο περιοδικό Τhe Best Magazine), συνόδευσε τα μοντέλα των Underground στη σκηνή του Madwalk, ερμηνεύοντας το κλασικό κομμάτι της Tina Turner, «We Don’t Need Another Hero», από την 3η ταινία του franchise, «Mad Max: Beyond Thunderdome». Η Θωμαή Απέργη τραγούδησε ντυμένη με ένα φόρεμα Apostolos Mitropoulos for Underground, σχεδιασμένο ειδικά για την performance της.

Το 5ο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project θα προβληθεί τηλεοπτικά για πρώτη φορά από το κανάλι του Alpha, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, στις 22.30.

Παρούσες στο σώου και μοντέρνα ντυμενες ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη με την Αιγιώτισσα ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Λίγα Λόγια για την ταινία

Τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα Mad Max, ο ιδιοφυής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζεται να μας διηγηθεί το νέο κεφάλαιο της μετα-αποκαλυπτικής ιστορίας που ενέπνευσε κινηματογραφιστές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής του Τζορτζ Μίλερ, με τον Τομ Χάρντι στον ομώνυμο ρόλο και την Σαρλίζ Θέρον, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Μαΐου 2015, σε 2D και 3D, από την Tanweer. Αναμένεται την ίδια μέρα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Μία μέρα νωρίτερα στις 13 Μαίου θα είναι η ταινία έναρξης στην λαμπερή έναρξη του φετινού Κινηματογραφικού φεστιβάλ των Κανών, στην Γαλλική Ριβιέρα.

Η ταινία μεταφέρει το κοινό σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Τομ Χάρντι) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Σαρλίζ Θερόν), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο Mad Max το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, Mad Max 2: The Road Warrior (1981) και Mad Max: Beyond Thunderdome (1985).

Στο νέο φιλμ παίζει και ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός Νίκολας Χουλτ.

Τα σχετικά πόστερ ήδη φιγουράρουν στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η ταινία έχει ήδη φιγουράρει ως θέμα σε εξώφυλλα ξένων περιοδικών όπως το Entertainment Weekly εδώ και καιρό αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον κριτικών και κοινού για την κινηματογραφική επιστροφή του "Mad Max".

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

H Θωμαή Απέργη.

H Θωμαή Απέργη.

H Θωμαή Απέργη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View