Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: «Περί Γκρεκόνων Σκιάς»-Την Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Χερουβείμ

Πάτρα: «Περί Γκρεκόνων Σκιάς»-Την Τρίτη ...

Στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο κόκκινο Πάτρας 107,7 και οι Εκδόσεις Γαβριηλίδη σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Περί Γκρεκόνων Σκιάς», του Βαγγέλη Χερουβείμ, την Τρίτη 5 Μαΐου στις 20:30μ.μ, στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, στην Άνω Πόλη της Πάτρας.

Το βιβλίο με διακριτικό τίτλο «Ηγεμόνες, Ησυχία και Εξέγερση στον Τροϊκό Μεσσαίωνα» πριν από την έντυπη μεταφορά του, ήταν καθημερινή αφήγηση στον 105,5 στο Κόκκινο. Η αφήγηση συνεχίζεται και περιμένει επιτέλους έναν δίκαιο  επίλογο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής Στο Κόκκινο105.5

Γιώργος Αναδρανιστάκης, δημοσιογράφος Στο Κόκκινο 105.5

Ελένη Σκαβδή, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

Βαγγέλης Γέττος, Δημοσιογράφος Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7

και φυσικά ο Συγγραφέας Βαγγέλης Χερουβείμ.

Μια ξεχωριστή παρουσίαση ενός βιβλίου που δεν διαβάζεται μόνο, αλλά ακούγεται κιόλας, προκαλώντας τη σκέψη μας μέσα από αλληγορικές ιστορίες γεμάτες από ένα ιδιάζον χιούμορ που συμβαδίζει με το δράμα.

 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Βαγγέλης Χερουβείμ γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε νομικά στην Κομοτηνή και ΜΜΕ στην Αθήνα. Κάνει σκίτσα καθημερινά στην Αυγή και κάθε μήνα στο περιοδικό δρόμου Σχεδία. Με την Κόκκινη Κλωστή Δεμένη ξετυλίγει στον 105,5 στο Κόκκινο την αφήγηση της Γκρεκονικής Δημοκρατίας των Σκοτεινών Χρόνων, με τις Τροϊκές Μνημονισμένες Σταυροφορίες.

 

 

“Παραμύθια υπήρχαν πάντα. Η παραμυθία δεν έχει ιστορία –και κάποτε σήμαινε παρηγοριά. Μας παρηγορούσαν παιδιόθεν για να δεχτούμε κάτι που δεν μας άρεσε. Μας παραμυθιάζανε, δηλαδή, για να μας δίνουν να τρώμε το φαΐ μας. Τώρα, ενήλικους μας παραμυθιάζουν όσο μας το παίρνουν. Αυτός είναι ο λόγος των άδικων αρχόντων να καταφεύγουν στα παραμύθια. Υπάρχει όμως και η απέναντι πλευρά.”

 

 

Τρίτη 5 Μαΐου, 20:30μ.μ

Αίθριο Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View