Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έντονη κινητικότητα από τη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Έντονη κινητικότητα από τη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Οι συναντήσεις και οι συσκέψεις

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει τα εξής:

"Με την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Πάτρα ολοκληρώθηκε η πρώτη Περιφερειακή συνδιάσκεψη με θέμα τη μετανάστευση και την ασφάλεια. Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν συνεδριάσεις των Νομαρχιακών σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις από τα μέλη τους και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ στην Αιτωλοακαρνανία παρέστησαν o Βουλευτής Ηρακλείου και Tομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Αυγενάκης, καθώς και η Tομεάρχης Oργανωτικού κα Φάντη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σύρρος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να βιώνει η χώρα λόγω των ερασιτεχνισμών και των διαπραγματευτικών αστοχιών της κυβέρνησης. Αναφέρθηκε επίσης και στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά τη μεταναστευτική πολιτική που έχει ως αποτέλεσμα   τη συσσώρευση χιλιάδων  προσφύγων και λαθρομεταναστών στη χώρα χωρίς να δίνει ουσιώδεις λύσεις στο πρόβλημα.

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα εκφράζοντας την αγωνία όλων για την επόμενη μέρα για τη χώρα. Παράλληλα τοποθετήθηκε για την πορεία των έργων στην Περιφέρεια και στην Αιτωλοακαρνανία. Αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των έργων στο Νομό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, προϋποθέσεις απαραίτητες για το μέλλον όλης της περιοχής. Τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να δώσει τη δέουσα προσοχή στα έργα υποδομών και να συνεχίσει την ολοκλήρωσή τους.

Προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα έργα του Νομού κλιμάκιο της ΝΟΔΕ μαζί με τον κ. Αυγενάκη και την κ. Φάντη επισκέφθηκαν τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τον Δήμαρχο Αγρινίου. Υπήρξε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις των φορέων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Τομεάρχη σχετικά με την ανάπτυξη των έργων καθώς υπήρξε και ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και την Τομεάρχη Οργανωτικού αναφορικά με την διοργάνωση της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης.

Το Σάββατο 25 Απριλίου στην Πάτρα παρουσιάστηκαν από τον κ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ τα συμπεράσματα της συνεδρίασης,  οι προτάσεις των φορέων  αλλά και η πορεία των έργων υποδομής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις