Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων: Κοινή ανακοίνωση με στόχο την ηρεμία

Απόλλων: Κοινή ανακοίνωση με στόχο την ηρεμία

Συνεχίζουν ενωμένοι

 

O Απόλλων Πατρών και η ΚΑΕ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία θέλουν να επιφέρουν την ηρεμία στην ομάδα. Αναλυτικά:

"Tα Διοικητικά Συμβούλια του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» ΚΑΙ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2102 ΚΑΕ», συνήλθαν σήμερα (σ. χθες) σε κοινή συνεδρίαση σε πλήρη σύνθεση και συζήτησαν επί μακρόν και διεξοδικά για τα διοικητικά ζητήματα που έχουν έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα και για τα οποία υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα, που σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζονται και ούτε τελούν σε συνάρτηση με την αγωνιστική πορεία των τελευταίων μηνών της Α' ομάδας μας.

Παρόμοια προβλήματα, ίσως και σοβαρότερα, έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν, στα οποία όμως μετά από πλέον ήρεμες και ώριμες συζητήσεις δόθηκε με αμοιβαίες εξηγήσεις και υποχωρήσεις ευτυχής λύση, με γνώμονα πάντοτε την ενότητα στο Σύλλογο και την συνέχιση της επιτυχούς πορείας του.

Τα μέλη των Δ.Σ. σεβόμενα την στήριξη των φιλάθλων, των μελών, των μετόχων και των χορηγών μας, που έχουν δείξει αμέριστη εμπιστοσύνη στην νέα προσπάθεια του Συλλόγου αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν να εργάζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου μέχρι την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα τις κινήσεις και τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πιο επιτυχημένη από την τρέχουσα περίοδο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports