Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έφτασε η ώρα για την Oρμή Λoυξ!

Έφτασε η ώρα για την Oρμή Λoυξ!

Στην φετινή της προσπάθεια για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία

Έτοιμη να επιστρέψει στο θρόνο της είναι η Ορμή Λουξ, η οποία θα αντιμετωπίσει στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής χάντμπολ των γυναικών τη Νέα Ιωνία, ξεκινώντας από το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας.

Η πατρινή ομάδα έχει μειονέκτημα έδρας σε αυτές τις αναμετρήσεις ωστόσο οι "λέαινες" θα επιδιώξουν να σπάσουν την έδρα των αντιπάλων τους προκειμένου να πανηγυρίσουν μέσα στην Πάτρα στη συνέχεια το πρωτάθλημα.

Και αυτό βέβαια θα ήταν το ιδανικό ωστόσο οι τελικοί μπορεί να έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους, αφού πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Ο προπονητής της Ορμής Λουξ Στέλιος Σεϊρεκίδης μίλησε στην εφημερίδα Match Αχαϊας για τους τελικούς: "Είμαστε κοντά σε έναν μεγάλο στόχο η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και δουλεύουμε σε όλους τους τομείς για να καταφέρουμε να κάνουμε το απόλυτο.

Η ψυχολογία έχει φτάσει σε καλό επίπεδο, τα κορίτσια νιώθουν καλά και είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς".

Ο έμπειρος κόουτς στη συνέχεια αναφερόμενος στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τα κορίτσια πίστεψαν στις δυνατότητές τους και τα κατάφεραν. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι είχαν πάθος και ανεβασμένη ψυχολογία καταφέρνοντας να κερδίσουν και την εμπειρία των αντιπάλων τους".

Στη συνέχεια απαντώντας στο κατά πόσο έχει την παράδοση με το μέρος της η Νέα Ιωνία που φέτος μετρά μόνο νίκες κόντρα στην Ορμή Λουξ, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης έστειλε το μήνυμα: "Το θέμα είναι το σε πιο διάστημα παίξαμε αυτούς τους αγώνες, η ομάδα πριν τρεις μήνες ήταν διαφορετική και τώρα είναι διαφορετική, αλλά για εμάς είναι σημαντικό να είναι τα κορίτσια καλά και από εκεί και πέρα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον τίτλο και θα το κάνουμε".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports