Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Το κλεμμένο αγροτικό

Ναύπακτος: Το κλεμμένο αγροτικό

Οι πινακίδες του εν λόγω αυτοκινήτου δηλώνουν έδρα Άρτας, αλλά

Κλεμμένο όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία είναι το  ι.χ. αγροτικής χρήσης αυτοκίνητο που εντόπισαν άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου σήμερα στο Αντίρριο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγροτικό  ι.χ.σήμερα στις 13.30 μετά το μεσημέρι και το μετέφεραν στη Ναύπακτο προκειμένου να εξεταστεί από τη σήμανση της ασφάλειας Μεσολογγίου,αλλά και να συλλεχθεί τυχόν γενετικό υλικό που θα μπορέσει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews, όλα ξεκίνησαν ανάμεσα στο διήμερο 26-27  Απριλίου στην περιοχή της Φιλιππιάδας όταν δύο άτομα, είχαν προβεί σε κλοπή 6 αυτοκινήτων, δύο από την περιοχή της Φιλιππιάδας και τεσσάρων από την περιοχή των Ιωαννίνων.

Σε τυπικό έλεγχο,αστυνομικοί της τροχαίας Φιλιππιάδας εντοπίζουν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες να οδηγούν το ένα από τα έξι κλεμμένα αυτοκίνητα, και το διατάσσουν να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου το ένα άτομο καταφέρνει να ξεφύγει. Εικάζεται ότι αυτός που ξέφυγε της σύλληψης, οδήγησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μέχρι το Αντίρριο το οποίο εγκατέλειψε σε πάροδο του κεντρικού δρόμου (οδό Παπανδρέου) και εξαφανίστηκε.

Οι πινακίδες του εν λόγω αυτοκινήτου δηλώνουν έδρα Άρτας, αλλά το αυτοκίνητο κλάπηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την περιοχή της Φιλιππιάδας.

 

2015-04-28 16.37.53

2015-04-28 16.37.46

2015-04-28 16.37.32

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις