Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παραμονή Πρωτομαγιάς γιορτή υποδοχής των ξένων τουριστών στο Κατάκολο της Ηλείας

Παραμονή Πρωτομαγιάς γιορτή υποδοχής των...

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας»

Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας» σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου για 6η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει πρωτοβουλία να καλωσορίσει τους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που έρχονται στο Κατάκολο ταυτή ην Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 (παραμονή Πρωτομαγιάς).

Η προσπάθεια αυτή γίνεται προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα της Ηλείας και της Ελλάδας στους τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου καθημερινά, σε συνδυασμό με την προβολή αντιπροσωπευτικών τοπικών προϊόντων αλλά και της φιλοσοφίας του Ξένιου Δία που “άνθισε” στην ιερή γη της Ολυμπίας!

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 30/4/2015 στη μία το μεσημέρι, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα φιλοξενήσουμε τα κρουαζιερόπλοια Prinsendam και Thomson Majesty στο Κατάκολο, με τον δικό μας παραδοσιακό ηλειακό τρόπο (με προϊόντα του νομού μας, φαγητά, κρασιά, εποχικά φρούτα, γλυκά αλλά και χορευτικά κ.α.).

Στους τουρίστες μας θα προσφερθούν μικρά δενδράκια ελιάς (προσφορά του Ομίλου Aldemar) αλλά και μάηδες και πασχαλίες που έχουν μαζέψει εθελόντριες.

Στο χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες με στόχο να προβάλλουμε τις ομορφιές, τον πολιτισμό και τα προϊόντα της Ηλείας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη 13.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε τη συμπαράσταση της Αντιπεριφέρειας Ηλείας (που προσφέρει τα ενημερωτικά φυλλάδια), των περισσότερων δήμων της περιοχής μας, επιχειρήσεων, Συλλόγων και φορέων της Ηλείας.

Καλούμε τους παραγωγούς, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ηλείας να συμμετέχουν σε αυτήν την ανοιξιάτικη γιορτή φιλοξενίας και προβολής τόσο της Ηλείας όσο και των προϊόντων της προκειμένου να αναδείξουμε την πραγματική εικόνα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View