Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αμφίβολος για τα πλέι-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αμφίβολος για τα πλέι-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε αδειοδήτηση η ομάδα των Ιωαννίνων για την Σουπερλίγκ

Σενάριο που θέλει τον ΠΑΣ να εξασφαλίζει την αδειοδότηση, αλλά όχι και τη συμμετοχή του στα playoffs, με τη θέση του να παίρνει ο αμέσως επόμενος.

Όπως αναφέρει γνωστή εφημερίδα, η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε στη ρύθμιση, όμως η εξέλιξη αυτή δεν της εξασφαλίζει απαραίτητα και τη συμμετοχή της στα playoffs, αφού στην UEFA είχαν ενημερωθεί ότι πολλές ομάδες έχουν θέμα με τις οφειλές στο δημόσιο και έδειξαν διαλλακτικοί για να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, με μία όμως σημείωση. Να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα έως τα μέσα Απριλίου, δίνοντας δηλαδή παράταση από τις 31 Μαρτίου που ήταν η ημερομηνία για να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα των ομάδων για το φάκελό τους.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΣ να πάρει άδεια για εντός των συνόρων, αλλά όχι και για εκτός. Γεγονός που μπορεί να οδηγήσει την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία στη διαδικασία των playoffs. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι ο Ατρόμητος, που για να το πετύχει χρειάζεται μόλις μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν για να βγάλει εκτός συναγωνισμού Ξάνθη και Παναιτωλικό.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports