Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.

Με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση τη...

Εγκρίθηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας

Μέσα σε κλίμα διαλογικής και γόνιμης συζήτησης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων το Σάββατο 25 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεως του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών Παράρτημα Πάτρας.

Στη συνεδρίαση εκτός των αντιπροσώπων των Φορέων Μελών της Ομοσπονδίας παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο κος Χαροκόπος Αντώνης, Οργανωτικός Γραμματέας Ε.Σ.Α.μεΑ. και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον οποίο ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που παρέχει σε αυτήν από την ίδρυσή της.

Ο κ. Χαροκόπος μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος λόγω της συμμετοχής του στις ημερίδες που πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη και στον Βόλο, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός Απολογισμός της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων του έτους 2014, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα με στόχο αφενός την προαγωγή των ανθρώπινων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία αφετέρου την κοινωνική τους ένταξη, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν στο μείζον ζήτημα της προσβασιμότητας υποδομών, υπηρεσιών και αγαθών.

Υπεβλήθη και εγκρίθηκε η Έκθεση Ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Οικονομικός απολογισμός και ο Ισολογισμός Ταμείου, καθώς επίσης και ο Προϋπολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για το έτος 2015.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις