Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ιατρικός σύλλογος Πύργου: "Κύριοι βουλευτές, εσείς τι κάνατε για τα σκουπίδια;"

Ηλεία: Ιατρικός σύλλογος Πύργου: "Κ...

Ανοιχτή επιστολή προς τους 5 βουλευτές του νομού

Ανοιχτή επιστολή προς τους πέντε Ηλείους Βουλευτές, απέστειλε το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου Ολυμπίας, ζητώντας ενημέρωση για το τι ακριβώς έχουν πράξει μέχρι σήμερα για τον εφιάλτη των σκουπιδιών που ζουν τους τελευταίους οχτώ μήνες οι πολίτες του Δήμου Πύργου.

Στην επιστολή τους προς τους κ.κ. Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, Μάκη Μπαλαούρα, Κώστα Τζαβάρα και Γιάννη Κουτσούκο, αναρωτιούνται για τις ενέργειες τους όλο αυτό το διάστημα και ταυτόχρονα τους καλούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη μόνιμη λύση του προβλήματος.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι  κυρίες  και κύριοι  Βουλευτές του Νομού Ηλείας ,
έχοντας την πεποίθηση  ότι ως  εκλεγμένοι Βουλευτές  του Νομού Ηλείας,  είστε γνώστες  των προβλημάτων  του Νομού  και των πολιτών που σας  εξέλεξαν,  θεωρούμε  ότι  θα γνωρίζετε  και το  μείζον  πρόβλημα  της μη αποκομιδής των  απορριμμάτων από το Δήμο του Πύργου  για  οχτώ (8)  τουλάχιστον μήνες.

Είναι  περιττό να επανέλθουμε στους σημαντικούς  κινδύνους  που προκύπτουν για τη δημόσια υγεία  από την παρατεταμένη συσσώρευση  των απορριμμάτων  (σας παραπέμπουμε  σε σχετικές μας ανακοινώσεις επί του θέματος).

Η διαπίστωσή μας εδώ και καιρό  είναι συγκεκριμένη. Στην  πόλη αιωρείται άμεσος κίνδυνος  εκδήλωσης μολυσματικών  νόσων και δεν χωρά πλέον ουδεμία καθυστέρηση στην  άμεση αποκομιδή  των απορριμμάτων και στην απολύμανση της πόλης. Προκύπτει ευνόητα το ερώτημα ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί   ως άμεσα  ενδιαφερόμενοι για το Νομό  Βουλευτές,  για την  άμεση λύση του προβλήματος. Σας ενημερώνουμε  ότι  Βουλευτής άλλης εκλογικής περιφέρειας  κατέθεσε  επερώτηση στη Βουλή  για το μείζον  αυτό  θέμα  ( κος  Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος) και η οποία  θα συζητηθεί στη Βουλή την 30  Απριλίου. 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ   και εσείς ως  άμεσα ενδιαφερόμενοι και εκλεγμένοι από τους πολίτες  της πόλης  Βουλευτές να πράξετε  αναλόγως;  Επιπλέον μήπως θα έπρεπε  να  συμβάλλετε με προτάσεις  αλλά και να  πιέσετε τους αρμόδιους  για μία  μόνιμη  λύση  του προβλήματος,  ούτως ώστε να μην ξαναζήσει η πόλη τέτοια  τραγική κατάσταση;

Με όλο το σεβασμό και την εκτίμησή μας,  θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε  είτε δημόσια  είτε με όποιον  άλλο τρόπο εσείς κρίνετε, για τις ενέργειες  που έχετε αναλάβει ή σκέφτεστε να αναλάβετε,  ούτως ώστε  οι πολίτες  του Δήμου να απαλλαγούν από αυτή τη σύγχρονη μάστιγα.  
Η δημόσια υγεία δεν έχει χρώμα,  παρά μόνο δυσοσμία,  υπανάπτυξη  και αρρώστιες, ταυτόχρονα όμως  είναι και από τα λίγα αδιαπραγμάτευτα αγαθά που  μας έχουν μείνει.   Εμείς βάλαμε την κόκκινη  γραμμή μας.  Εσείς;»

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις