Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Έρχονται αλλαγές στην Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ

Αιγιάλεια: Έρχονται αλλαγές στην Δημοτικ...

Εντός των προσεχών ημερών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση της ΝΔ Αιγιάλειας προαναγγέλλονται μεταξύ άλλων αλλαγές στη λειτουργία των γραφείων του κόμματος καθώς και στην οργανωτική δομή. Αναλυτικά σημειώνονται τα εξής:

"Την εβδομάδα που μας πέρασε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Ν.Δ. πήρε ενεργά μέρος, τόσο στην επίσκεψη στο Αίγιο του Βουλευτή Αττικής και πρώην Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη, όσο και στην Περιφερειακή Προσυνδιάσκεψη του κόμματος, με κύριο θέμα το μεταναστευτικό ζήτημα, που έλαβε χώρα στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά.

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. είχαν συναντήσεις και συζήτησαν, κυρίως, οργανωτικά, αλλά και πολιτικά θέματα με τους κ.κ. Σαμαρά και Βορίδη. Ενημερώθηκαν πλήρως πάνω σε θέματα που αφορούν την αντιπολιτευτική τακτική της Ν.Δ., τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης, υπήρξε συνάντηση και συζήτηση με το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τη λειτουργία των γραφείων της Ν.Δ. στο Αίγιο, αλλά και για τη νέα οργανωτική δομή της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας της Ν.Δ."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις