Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Έρχονται βροχές στα δυτικά

Έρχονται βροχές στα δυτικά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία και μετά το μεσημέρι στα ορεινά της υπόλοιπης δυτικής και βόρειας χώρας περιμένουμε την Τρίτη 28 Απριλίου 2015. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 26 βαθμούς), 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου βαθμιαία μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν λίγο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία στα νότια και ανατολικά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριους 4-5 μποφόρ.

 

Πηγή:meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός