Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδικάζεται σήμερα η έφεση για την κακοποίηση της σκυλίτσας Σαριτέ - Η μικρή της ιστορία

Πάτρα: Εκδικάζεται σήμερα η έφεση για τη...

Όταν δύο διερχόμενοι με το αυτοκίνητο κύριοι σταμάτησαν το δράστη, τους είπε «είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω»!!

Σήμερα Τρίτη  εκδικάζεται η έφεση για την υπόθεση κακοποίησης της σκυλίτσας Σαριτέ, η οποία μας συγκλόνισε ενώ σερνόταν δεμένη από το λαιμό με σκοινί πίσω από το μηχανάκι ενός άνδρα στην περιοχή Ροίτικα το Μάρτιο του 201. Πίσω από τη Σαριτέ,  η κουταβίτσα της η Ροζέτα που έτρεχε  σκούζοντας σπαράζοντας την καρδιά όσων έβλεπαν την άθλια αυτή κατάσταση.

Τρίτος ήρωας της ιστορίας, ο Μάγκας, που χάλασε τον κόσμο από τα γαυγίσματα όταν αντελήφθη το συμβάν.

Όταν δύο  διερχόμενοι με το αυτοκίνητο κύριοι σταμάτησαν το δράστη, τους είπε «είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω»!!

Η Σαριτέ πνιγόταν ,έβγαζε αφρούς από το στόμα, λιπόθυμη. Τη λύσανε , της έριξαν πάνω της νερό κι αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο. Οι πατούσες της είχαν ξεκολλήσει και η κοιλιά της ήταν σκισμένη και γδαρμένη παντού. Τον πρώτο καιρό ήταν βεβαίως αντικοινωνική και δεν πλησιαζόταν από άνθρωπο!

"Όταν την έφερα σπίτι από το κτηνιατρείο , έμεινε για πολλές ώρες ακίνητη στην είσοδο. Θυμάμαι ότι είχα βάλει κλασσική μουσική , την άφησα να ηρεμήσει και της έβαλα κοντά την κουταβίτσα της.
Πέρασε πολύ καιρός για να μ’ εμπιστευτεί κι ακόμα περισσότερος για να εμπιστευτεί οποιονδήποτε τρίτο" λέει στο thebest.gr η Άντα Δημοπούλου η οποία και την υιοθέτησε.

"Τώρα  η Σαριτέ ζει μαζί μου, η κόρη της  Ροζέτα υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια στη Γερμανία (δείτε στις φωτό κοιμάται μαζί με το κοριτσάκι της οικογένειας), και ο Μάγκας (ο καφέ σκύλος με τη μπλούζα) πέθανε λίγες μέρες μετά καθώς ήταν πολύ άρρωστος αφού φιλοξενήθηκε τις δύσκολες μέρες από κάποια κυρία που πάντα θα θαυμάζω για τον αλτρουισμό της.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης έχει επικαλεστεί για την έφεση προβλήματα νόσου Αλτσχάιμερ. Όμως οδηγούσε μηχανάκι κι έχει πλήρη καθημερινή δραστηριότητα. Αν είχε Αλτσχάιμερ θα έπρεπε να τον έχουν μαζέψει οι δικοί του γιατί είναι επικίνδυνος. Όμως έτσι κι αλλιώς είναι μια συνηθισμένη δικαιολογία στα δικαστήρια μετά από αισχρές κακοποιήσεις…" καταλήγει  η κ. Δημοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις