Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αίγιο: Κερδίστε προσκλήσεις για την live εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στο «Πολυτεχνείο»

Αίγιο: Κερδίστε προσκλήσεις για την live...

Μάθετε πως θα κερδίσετε

O Πάνος Μουζουράκης θα βρεθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Αίγιο και στο «Πολυτεχνείο». Ως ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, διαθέτει μια ιδιαίτερη φωνή, ενώ όλα τα τραγούδια του ακούγονται ευχάριστα από το κοινό και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης, μέσα από την διαδραστική (και όχι μόνο) μουσική του παράσταση...

Ελληνική ροκ & το swing, το funk με την soul, η συγκίνηση με το γέλιο, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προβληματισμό συναντώνται σε μοναδικό mainstream πρόγραμμα με ένα vintage ήχο, στο οποίο εκτός των διασκευών από αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια θα ακουστούν οι επιτυχίες: «Madame», «Φίλα με Ακόμα», «Πώς να την πεις την αγάπη», «Ο στόχος» κλπ.

To thebest.gr δίνει από μια μονή πρόσκληση σε τέσσερις τυχερούς αναγνώστες. Για να κερδίσετε πρόσκληση δεν έχετε παρά να κονοποιήσετε από το fun page του thebest.gr στο facebook(The Best Portal) το θέμα με τίτλο:"Αίγιο:Κερδίστε προσκλήσεις για την live εμφάνιση του στο «Πολύτεχνείο»". Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη το πρωί και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight