Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΦΙΛ.Μ.Π.Α: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Patras Motor Show

ΦΙΛ.Μ.Π.Α: Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τ...

Στις 19-21 Ιουνίου

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το P.M.S ( Patras Motor Show).

Ο γνωστός πλέον χώρος του Μόλου της Αγ. Νικολάου θα φιλοξενήσει και φέτος την διοργάνωση την Παρασκευή 19 το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 ΙουνίουΥ 2015, με συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΑΣ, τον Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και την στήριξη του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των 2ου- 3ου- 4ου PMS (2012-2013-2014) που έγιναν στον ίδιο χώρο η ΦΙΛΜΠΑ έχει το χρέος να προσπαθεί να επιτύχει και πάλι, ώστε κάθε φορά να Αναβαθμίζει ακόμα πιο ποιοτικά την Εκδήλωση, για το καλό της πόλης μας και των Εκθετών, προσελκύοντας περισσότερους Πανελλαδικά Επισκέπτες και Εκθέτες. Η επισκεψιμότητα τα προηγούμενα χρόνια ήτανε ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ χιλιάδες (15.000) επισκέπτες την κάθε ημέρα.

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητου Οχήματος με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 36 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλά απρόοπτα με εκπλήξεις όπως διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία "QUESTIONS & MOTORS" όπου ο καθένας θα μπορεί να συμμετάσχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα.

Χορηγοί επικοινωνίας της Εκδήλωσης είναι : TV: IONIAN CHANNEL, ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ - ΜΕΛΩΔΙΑ FM, ΠΑΛΜΟΣ FM, SPORT FM, SPORT 24FM Iστότοποι: ΖOUGLA.GR - FLASHSTAR.GR - AUTOMOTOPATRAS.GR, PATRAGOAL.GR Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - MATCH AXAIAS, Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP.

Η ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.filmpa.gr αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στα τηλ. 2610-333077 & 6937699925 κον Καπετανάκη Νίκο και email : [email protected]. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες - Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports