Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 150 άτομα καθάρισαν τον βυθό και την ακτή της παραλίας Κάστρου Ρίου

Πάτρα: 150 άτομα καθάρισαν τον βυθό και ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η δράση μας "Καθαρισμός βυθού και ακτής παραλίας Κάστρου Ρίου!!", στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης του κινήματος ¨Let’s do it Greece 2015". 

Περισσότεροι από 150 συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ομάδων εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas και Gefyristas, και της Ομάδας αυτοδυτών του Γεράσιμου Αποστόλου και συμμετείχαν σήμερα στην δράση μας, καθαρίζοντας τον βυθό και την ακτή της παραλίας του Κάστρου Ρίου.

Στην δράση μας, πέραν των διοργανωτών,συνέδραμαν - συμμετείχαν ενεργά:
1. Οι Ναυτοπρόσκοποι του 6ου συστήματος Ν/Π Ρίου
2. Ο Διευθυντής και οι μαθητές του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ρίου
3. Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Πάτρας
4. Στελέχη - εργαζόμενοι της Εταιρείας ΤΙΤΑΝ και συγκεκριμένα του εργοστασίου στο Δρέπανο Αχαΐας.
5. Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάτοικοι και παιδιά των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ρίου και Ακταίου
6. Μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ρίου ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ
7. Η πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακταίου
8. Αυτοδύτες, μέλη των Υδροναυτών Νομού Ηλείας
9. Μέλη του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΙΚΕΛΟΣ
10. Μέλη της Εταιρείας Προαγωγής Ψυχοκοινωνική Υγείας παιδιών και ενηλίκων ΙΡΙΣ - Παράρτημα Πάτρας
11. Στελέχη - εργαζόμενοι της Εταιρίας Παναγιώτης Κερασίδης & Χρήστος Κερασίδης,  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
12. Μέλη της Ομάδας Πληροφορικής ΕΑΠ Πάτρας και
13. Δεκάδες κάτοικοι και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Δυστυχώς λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στη περιοχή, δεν πραγματοποιήθηκε το ναυτικό δρώμενο, που είχαμε σχεδιάσει σε συνεργασία τον  Αθλητικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ΙΑΣΩΝ.

Τον χώρο της δράσης μας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κυρ. Απόστολος Κατσιφάρας και συνεχάρη - συνομίλησε με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες φίλους Εθελοντές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ :

1. Όλους τους φίλους - εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν με ανιδιοτέλεια  στον καθαρισμό του βυθού και της ακτής της παραλίας του Κάστρου Ρίου!! Η συμμετοχή σας ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.
2. Την Εταιρεία ΤΙΤΑΝ και συγκεκριμένα το εργοστασίου στο Δρέπανο Αχαΐας για την επιπρόσθετη παροχή - προσφορά υλικών υποστήριξης της δράσης και διοικητικής μέριμνας των συμμετεχόντων.
3. Την Εταιρία Παναγιώτης Κερασίδης & Χρήστος Κερασίδης,  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, για την επιπρόσθετη παροχή - προσφορά ανυψωτικού οχήματος, για την υποβοήθηση του έργου των δυτών.
4. Την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Πάτρας, για την επιπρόσθετη συνδρομή τους σε τυχόν θέματα παροχής Πρώτων Βοηθειών.
5. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Γραφείο Τύπου), τον Δήμο Πατρέων, το κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, το Λιμεναρχείο Ρίου,και την Ομάδα συντονισμού του Let's Do It Greece 2015, για την συνδρομή - υποστήριξη τους, στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση - δημοσιοποίηση της δράσης μας. 

Για την Ομάδα Εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas, η χθεσινή ημέρα - δράση ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, διότι πέραν των άλλων, είχαμε μια απρόσμενη έκπληξη - επίσκεψη. Μετά από πολύ καιρό ακούσιας απουσίας, μας επισκέφτηκε στο χώρο της δράσης η "ΨΥΧΗ" της Ομάδας μας, ο Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις