Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Για το θαύμα ο Εργοτέλης και τον βαθμό η Κέρκυρα

Σούπερ Λίγκα: Για το θαύμα ο Εργοτέλης κ...

Σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου

Στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου πέφτει απόψε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται την Κέρκυρα στις 19:30.

Ένα παιχνίδι με ουσιαστικά μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, δηλαδή τις νίκες Λεβαδειακού, Πλατανιά και την ισοπαλία του Πανιωνίου, η ομάδα της Κρήτης είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία, ακόμη και αν νικήσει και στους τρεις αγώνες που τής απομένουν.

Ο Εργοτέλης έχει 31 βαθμούς και μπορεί να φτάσει μάξιμουμ στους 40, όσους δηλαδή και η σημερινή αντίπαλός του, υπό την προϋπόθεση όμως ότι η Κέρκυρα θα χάσει όλα τα παιχνίδια και οι Κρήτες θα κάνουν το «3Χ3».

Σε θεωρητικό επίπεδο ο σύλλογος του Ηρακλείου έχει επίσης μαθηματικές ελπίδες να προλάβει ή να ξεπεράσει τον Πανιώνιο με το δύσκολο πρόγραμμα (Ατρόμητος εκτός, ΠΑΟΚ εντός), που μετρά 39 βαθμούς.

Οι «Φαίακες», από την πλευρά τους, χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό για να κάνουν το μεγάλο άλμα για την παραμονή, αφού φτάνοντας στους 41 δεν κινδυνεύουν σίγουρα από τον Εργοτέλη και κατά πάσα πιθανότητα και από τον Πανθρακικό, από τον οποίο θα φτάσουν στο +4, ενώ με νίκη «κλειδώνουν» την παραμονή.

Στην αποστολή ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Ταουσιάνης, έχει πάρει τους Καβουσάκη, Σαράνοφ, Λυκογιάννη, Ρέντζα, Τζανακάκη, Πίτσο, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε-Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρη, Καλέ, Μπρούνο, Χουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ και Τζίλας.

Αντίστοιχα, ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε τους Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντη, Παρασκευαϊδη, Βενέτη, Ανδρεόπουλο, Μανωλά, Κρητικό, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Κόντο, Καϊκούτ, Ζορμπά, Φάμπιο, Καρντόζο και Ντιόγκο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports