Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Πυρά" Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στον απόηχο της συνδιάσκεψης της ΝΔ

Πάτρα: "Πυρά" Δημήτρη Τριανταφ...

Δήλωση με αιχμές

Αιχμές με συγκεκριμένους αποδέκτες έχει η δήλωση του πολιτευτή της ΝΔ , στον απόηχο της περιφερειακήεσυνδιάσκεψης της ΝΔ που έγινε στην Πάτρα, το Σάββατο και στην οποία, όπως είχε γνωστοποιήσει δημοσίως, δεν παρέστη. Με αφορμή τις τοποθετήσεις που έκαναν εκεί τοπικά κομματικά στελέχη, λαμβάνοντας επίσημα και την ανάλογη δημοσιότητα στα Μ.Μ.Ε,  ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

"Κάποιοι, αφού φωτογραφήθηκαν σε όλες τις "πολιτικές πόζες" και "χάιδεψαν" με χαμόγελο τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά - ως σαν να 'ναι όλα καλά μέσα στο κόμμα - επιχείρησαν να δώσουν και μαθήματα "ενότητας" (από του βήματος),με έμφαση μάλιστα στους απόντες από την κομματική εκδήλωση.

 

Κι όμως είναι οι ίδιοι που με τις πράξεις τους "ρήμαξαν" το κόμμα και τις υπόγειες τακτικές τους προκάλεσαν "ρήγματα" στο εσωτερικό του.

 

Πιο γόνιμο θα ήταν,αυτοί,να μην πιάνουν καν τη λέξη ενότητα στο στόμα τους, γιατί απλούστατα...την "μαγαρίζουν"!

 

Για δε τους απόντες,καλό θα ήταν...ν'αναρωτηθούν, τι είναι πιο κακό σ' ένα κόμμα:

 

- Ν'απουσιάζει κανείς αιτιολογημένα από κάποιες εσωκομματικές διεργασίες ή ν'απουσιάζει...χρόνια από τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες για κομματικές και κυβερνητικές επιτυχίες,γενόμενος άτακτα προεκλογικά ή και ευθαρσώς μετεκλογικά, τιμητής των πάντων;

 

Απλά,για πολλοστή φορά, κάποιοι "κουκούλωσαν" εφήμερα την σκληρή εσωκομματική πραγματικότητα με..."φλας",λογύδρια και φράσεις "κλισέ", σ' ένα κομματικό ακροατήριο,που όμως κατ΄ουσίαν αγωνιά,ανησυχεί για την πορεία της Παράταξης και της Ελλάδας...χειροκροτώντας τυπικά,πνίγοντας το θυμό και τα αδιέξοδά του κι ελπίζοντας σε μέρες καλύτερες,τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στη χώρα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάτρα: "Τσουνάμι" εσωκομματικών αντιδράσεων στην τοπική ΝΔ - Δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες Νταβλούρος και Τριανταφυλλόπουλος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις