Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες από τους παμπαίδες στην ελευθέρα πάλη

Επιτυχίες από τους παμπαίδες στην ελευθέρα πάλη

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν πολύ μεγάλη και το επίπεδο τους πολύ υψηλό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/4/2015 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, η Β΄ Προκριματική Φάση (Νοτίου Ελλάδος) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης των ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Α΄ (γεννηθέντες 00-01) και Β΄ (γεννηθέντες 02-03). Από τους παλαιστικούς Συλλόγους της πόλης μας Α.Σ Πολυνίκη (προπονητής Γιώργος Ράλλης) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος), έλαβαν τελικά μέρος τέσσερες (4) συνολικά αθλητές.

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν πολύ μεγάλη και το επίπεδο τους πολύ υψηλό και οι πατρινοί αθλητές στάθηκαν πολύ καλά, παρουσίασαν εξαιρετικές εμφανίσεις και εξασφάλισαν τρείς (3) προκρίσεις στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη στις 8-9/5/2015, όπου οι καλύτεροι αθλητές από την Νότια και τη Βόρεια Ελλάδα διασταυρώνονται για την τελική κατάταξη και την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ποιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ ο Αλέξανδρος Νάνο και ο Γιώργος Κάραλης στα 66 και στα 59 κιλά αντίστοιχα κατακτώντας την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Ηλίας Γιάγκος που αγωνίστηκε στα 85 κιλά των παμπαίδων Α΄, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια κατακτώντας τελικά την πέμπτη θέση.

Στην ηλικιακή κατηγορία των παμπαίδων Β΄, ο αθλητής Ορέστης Παπαθανασόπουλος κατακτώντας τη δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στα 47 κιλά εξασφάλισε και αυτός την συμμετοχή του στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι επιτυχίες των ανωτέρω αθλητών αφενός δείχνουν την άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών, αφετέρου επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στους παλαιστικούς συλλόγους της πόλης μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους Παπαθανασόπουλο και Κάραλη είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που εξασφαλίζουν πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και μάλιστα ο πρώτος είχε πέρυσι κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο στα 47 κιλά.

Οι τρείς αθλητές, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Γιώργου Ράλλη και Ζαφείρη Ρέλλου, ξεκινούν την τελική φάση της προετοιμασίας των ελπίζοντας σε ακόμα μία διάκριση.

Στη φωτογραφία οι προπονητές Ζαφείρης Ρέλλος και Γιώργος Ράλλης με τους συμμετέχοντες αθλητές Γ. Κάραλη, Α. Νάνο, Η. Γιάγκο και Ο. Παπαθανασόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports