Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην Β' Εθνική!

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην Β' Εθνική!

Eπικράτησε με 95-55 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τον ΓΣ Χαλανδρίου, επικράτησε με 95-55 και εξασφάλισε και μαθηματικά  την άνοδο στην Β' Εθνική δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική αφού επί της ουσίας ο Έσπερος ΑΟΠΑ το «καθάρισε» από το α' μέρος, καθώς προηγήθηκε στο ημίχρονο 51-30 και συνεχώς αύξανε τη διαφορά.

«Ηταν ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήδη είχε υποβιβαστεί, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη για να σφραγίσουμε τον πρώτο στόχο της σεζόν που ήταν η άνοδος» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Ανδρέας Κεσαπίδης και συμπλήρωσε:

«Σαφώς και είναι επιτυχία η επιστροφή μας στην Β' Εθνική, αλλά δεν μένουμε εδώ. Πανηγυρίζουμε και χαμογελάμε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος με τον ίδιο ζήλο. Πάμε πλέον για το επόμενο και μεγαλύτερο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Τα 10λεπτα: 25-14, 51-30(ημ.), 74-43, 95-55

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ(Κεσαπίδης): Σκόνδρας 9, Φρατζής 17(1), Πετρόπουλος 11(1), Λαμπρόπουλος 14, Αδαμόπουλος, Σταυράκης 9(1), Στυλίδης 4, Οικονομόπουλος 11, Χατζηκάλφας 4,  Δίπλαρος 8(1), Λυμπέρης, Μακρής 8.

ΓΣ Χαλανδρίου(Καρούτζος): Γκόλιας 7(1), Σάλτης, Παπαντωνίου 10(2), Λυπημένος 5(1), Αλεξόπουλος 18(2), Κοντοζώπουλος 3(1), Γιαννακόπουλος, Αθανασίου 3, Σβάρνας 9.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports