Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρκούδι Ηλείας: Συνελήφθη 59χρονος ο οποίος καλλιεργούσε 835 δενδρύλλια κάνναβης!

Αρκούδι Ηλείας: Συνελήφθη 59χρονος ο οπο...

Ο δράστης είχε ένα πλήρες αυτοσχέδιο δίκτυο ποτίσματος

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αρκούδι Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας άνδρας, ηλικίας 59 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αρκούδι, περιμετρικά του σπιτιού   του 59χρονου, δύο φυτείες κάνναβης, οι οποίες περιείχαν συνολικά 771 δενδρύλλια και καλυπτόταν από δασική βλάστηση.

Άμεσα πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

•       Τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 64 γραμμάριων
•       Σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 391 γραμμαρίων
•       Αυτοσχέδιος Εκρηκτικός Μηχανισμός αποτελούμενος από ποσότητα πυρίτιδας συσκευασμένη με μονωτική ταινία, επικολλημένη σε πέτρα
•       Βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 11 μέτρων και
•       Πυρίτιδα βάρους 140 γραμμαρίων περίπου

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην αυλή της οικίας του δράστη και σε κοντινή απόσταση περιμετρικά του σπιτιού του, σε διάφορα σημεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :

•       Τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (397) γραμμάριων
•       (178) γραμμάρια κάνναβης τα οποία είχε αποκρύψει σε πλαστικό δοχείο μέσα στο έδαφος.

Για την καλλιέργεια των φυτών, ο δράστης είχε συνδέσει ένα πλήρες, αυτοσχέδιο δίκτυο ποτίσματος, με εξωτερική βρύση της οικίας του, ενώ μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δασική έκταση, κοντά στο σπίτι του, καλλιεργούσε 64 φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες.

Παράλληλα από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι, εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παράβαση της Νομοθεσίας περί αυθαιρέτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί την προσεχή Τετάρτη 29-4-2015 στον  Ανακριτή Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις