Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτή την Παρασκευή στις 11 το πρωί στα Ψηλαλώνια του Αιγίου σειρά εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά

Αυτή την Παρασκευή στις 11 το πρωί στα Ψ...

Το κοινό θα απολαύσει την εικαστική περφόρμανς "Μυθοπάζαρο", εργαστήρια κατασκευής στεφανιών και τους PasseParTout

Ο Μάιος καταφθάνει  και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας) στο γειτονικό όμορφο Αίγιο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά μια πολύχρωμη, γεμάτη λουλούδια και αρώματα γιορτή στην καρδιά της άνοιξης, την Πρωτομαγιά.

Αυτή την Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 λοιπόν μετά τις 11 το πρωί, η Πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου θα φιλοξενήσει μία σειρά χαρούμενων δράσεων για μικρούς και μεγάλους, με ανοιξιάτικο φόντο.

Στο “Μυθοπάζαρο”, μια «διαφορετική» εικαστική performance, οι “Flower Girls”, oρμώμενες από τον μύθο σε σχέση με την ονομασία του Αιγίου που αποδίδεται στη μυθική αίγα Αμάλθεια, παρουσιάζονται ως ιέρειες-νύμφες και προσφέρουν εδέσματα εμπλουτισμένα με βρώσιμα λουλούδια, προκαλώντας το κοινό να 'γευθεί' την άνοιξη ως σύμβολο της αφθονίας, της πλησμονής των αγαθών και της ευημερίας.

Την ίδια ώρα, τα παιδιά και όσοι αισθάνονται παιδιά, μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα από τα εργαστήρια κατασκευής πρωτομαγιάτικων στεφανιών με εποχιακά λουλούδια, να φτιάξουν χειροποίητα ανοιξιάτικα σαπουνάκια με υπέροχα χρώματα και αρώματα, να κάνουν face painting και να συμμετάσχουν σε ξεκαρδιστικές μπαλονοκατασκευές.

Τη μουσική επένδυση της γιορτής θα αναλάβουν οι PasseParTout, ένα εναλλακτικό μουσικό σχήμα με κεφάτους ήχους balkan, swing, έντεχνους και λαϊκούς...που θα «μπερδευτούν» όπως απαιτήσει η διάθεση της στιγμής!

Την Πρωτομαγιάτικη γιορτή του Αιγίου στηρίζουν οι εξής τοπικές επιχειρήσεις: Φυτώριο ΜΙΜΟΖΑ, Ανθοσυνθέσεις Ορχιδέα, Άνθη-φυτά Μανώλια, Κουτρόπουλος αρτοζαχαροπλαστεία-catering, Φυτώρια Άνθηση, Hotel Kanelli Beach, Στεγνοκαθαριστήριο Χριστίνα Ράλλη, Σαπουνοπωλείον «ΜΙΣΥΡΛΟΥ», Παιδότοπος “Καραμέλα”.

Να θυμίσουμε πως πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. είναι η Μαρία Τσουκαλά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View