Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (18.00) την Λάρισα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Παναχαϊκή υπ...

Θέλει την συμπαράσταση των Πατρινών φιλάθλων στην πρεμιέρα των πλέι οφ

Η Παναχαϊκή ξεκινά σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο την προσπάθεια για την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ, όπου θέλει το τρίποντο κόντρα στη Λάρισα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα θα έχει δύσκολο έργο, αφού δεν έχει βαθμούς όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, εκτός από την ΑΕΚ και τον Ηρακλή που είναι τα φαβορί.

Ωστόσο οι "κοκινόμαυροι" θα επιδιώξουν το απόλυτο σε αυτή τη φάση που θα τους δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Και βέβαια για να το πετύχει αυτό η Παναχαϊκή θα χρειαστεί και την βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λάρισα θα έρθει με τον κόσμο της στην Πάτρα

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χούσα και Χαρτσιά που θα εκτίσουν ποινές λόγω καρτών, καθώς και του Παπαδόπουλου.

Έτσι, στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γεωργακόπουλος, Δήμιζας, Κάργας, Αλμπι, Ασίγκμπα, Σούλης, Αναστασόπουλος, Φουρλάνος, Στεργίδης, Μασούρας, Κοντοχρήστος. Μαζιώτης, Γκαντιάγκα, Κορέτα, Πατινιώτης, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Τρίγκας, Μαρουκάκης και Κυβελίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκινούν τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Β' Εθνικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports