Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Oμιλία της Σίας Αναγνωστοπούλου στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης

Oμιλία της Σίας Αναγνωστοπούλου στην Ολο...

Για την τρομοκρατική και βάρβαρη οργάνωση ISIS

Η Σία Αναγνωστοπούλου  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ με παρέμβαση της  στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε ότι η τρομοκρατική και βάρβαρη οργάνωση ISIS ( Ισλαμικό Κράτος) χρησιμοποιώντας τη θρησκεία για ηθική νομιμοποίηση, προπαγανδίζει τη βία, το μίσος, το ρατσισμό και τον αντιμουσουλμανισμό.

Δημιουργεί ένα μεγάλο δίκτυο στρατολόγησης Ευρωπαίων πολιτών  και αναπτύσσει  την δράση της κυρίως στη Μ. Ανατολή, όπου τα κράτη και οι κοινωνίες είχαν ήδη αποδυναμωθεί λόγω των στρατιωτικών επεμβάσεων της Δύσης. Στόχος της είναι να δημιουργεί προνομιακά μονοπώλια ελέγχου, να οικειοποιείται τις οικονομικές δομές της περιοχής , στερώντας έτσι τις κοινωνίες από τους πόρους επιβίωσης τους. Κατά συνέπεια από τη δράση της δημιουργείται ένα μεγάλο κύμα προσφύγων με απίστευτες ανθρωπιστικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, ένα κύμα προσφύγων που αλλάζει και τα δημογραφικά δεδομένα της περιοχής

Η κυρία Αναγνωστοπούλου τόνισε επίσης με ιδιαίτερη έμφαση στην Ολομέλεια, ότι η Ευρώπη πρέπει να σκύψει με σοβαρότητα πάνω στο πρόβλημα και πρέπει να αποδείξει  τον ανθρωπισμό της όχι με αποστολές οικονομικής βοήθειας, αλλά δίνοντας λύση στα πολιτικά προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, από τα οποία το σημαντικότερο είναι το Παλαιστινιακό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις