Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάβαση με ειδικά διαμορφωμένο καρτ πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές της διαδρομής Καλάβρυτα-Διακοπτό

Κατάβαση με  ειδικά διαμορφωμένο καρτ πά...

To project θέλει τον οδηγό Μίκη Καλογηράτο να καταβαίνει με... καρτ τις γραμμές του οδοντωτού

Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε... τρελό. Από παιδί κι από τρελό όμως μαθαίνεις την αλήθεια και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίκη Καλογηράτο από την Πάτρα. Όσοι δεν γνωρίζουν πολλά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορεί να μην έχουν ακούσει το όνομά του. Για τους γνώστες όμως, ο Μίκης είναι ένας εμπνευστής εκκεντρικών ιδεών.

Πριν από χρόνια οραματίστηκε έναν διεθνή αγώνα καρτ μέσα στην πόλη της Πάτρας. Συζήτησε με τους κατάλληλους ανθρώπους, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον θεμσός για την πόλη   που ζει κάθε χρόνο μοναδικές στιγμές έντασης και ταχύτητας παρουσία χιλιάδων θεατών-επισκεπτών. Η συνέχεια ήρθε με τηνταινία τύπου Gymkhana και την ονομασία «Greek Vendetta» ,  τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σκέψεις και γι' άλλα γυρίσματα υπάρχουν, αλλά η επόμενη που αναμένεται να υλοποιηθεί το καλοκαίρι ξεπερνά κάθε φαντασία


Το θέμα δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και το διαβάζουμε  για πρώτη φορά στο zougla.gr. Συγκεκριμένα, ο Μίκης Καλογηράτος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει κατάβαση με ένα ειδικά διαμορφωμένο καρτ πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές της διαδρομής Καλάβρυτα-Διακοπτό.

Την εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή των 22 χιλιομέτρων, που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού και φτάνει στα 750 μέτρα υψόμετρο, θα καλύψει ο γνωστός οδηγός ξεκινώντας από τα Καλάβρυτα με τελικό προορισμό το Διακοπτό. Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει το καρτ που θα χρησιμοποιηθεί να διαμορφωθεί κατάλληλα, προκειμένου να αντέξει στις πιέσεις και την ταχύτητα.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο zougla.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις