Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σοβαρά επεισόδια χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη

Σοβαρά επεισόδια χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γιορτή φίλων του Άρη

Επίθεση με βόμβα μολότοφ και σε αυτοκίνητα από 50 άτομα το βράδυ της Παρασκευής στην Παπαναστασίου και συγκεκριμένα κοντά σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 50 άτομα με κράνη και ρόπαλα. Στο κέντρο διασκέδασης βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση οπαδών του Άρη και συγκεκριμένα του Super 3.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των ατόμων της εκδήλωσης και των κουκουλοφόρων οι οποίοι μπήκαν στο μαγαζί και πέταξαν κροτίδα και φωτοβολίδα ενώ τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή ένα άτομο που δέχτηκε δύο μαχαιριές στο πίσω μέρος του σώματος του χωρίς να διατρέχει όμως ευτυχώς κάποιον κίνδυνο.

Οι φθορές στη γύρω περιοχή είναι πολλές και οι αστυνομικές δυνάμεις, με μια διμοιρία ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο με εντολή για προσαγωγές ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και δυο συλλήψεις.

Μάλιστα η αστυνομία είναι πολύ θορυβημένη τόσο με το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής αλλά και κάποια άλλα περιστατικά που είχαν προηγηθεί και για αυτό είναι σε επιφυλακή με περιπολίες των ομάδων ΔΙΑΣ σε αρκετές περιοχές της συμπρωτεύουσας.

Επίσης η αστυνομία στην Θεσσαλονίκη προβληματίζεται και από το γεγονός ότι την Κυριακή θα παίξουν και οι τρεις ομάδες της πόλης εντός έδρας μετά από πολύ καιρό με τα παιχνίδια να γίνονται σε κοντινές ώρες.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports