Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των κόμικ υπερηρώων - 6 Αυγούστου 2015 στην Ελλάδα οι νέοι "Fantastic Four"

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των κόμ...

Με ανανεωμένο καστ ηθοποιών μεταξύ των οποίων και ο Μάιλς Τέλερ

Οι δύο προηγούμενες ταινίες των Fantastic Four το 2005 και 2007 είχαν επιτυχία ωστόσο η ομάδα αυτή των κόμικ υπερηρώων δεν μπόρεσε να φτάσει άμεσα σε μία 3η ταινία.

Το πρώτο φιλμ σε σκηνοθεσία Τιμ Στόρι είχε φτάσει μόνο στις ΗΠΑ τα 155 εκατομμύρια δολάρια ενώ και η ταινία που ακολούθησε το 2007 με τίτλο «Fantastic Four, Rise of the Silver Surfer» είχε πλησιάσει στις ΗΠΑ τα 135 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο box office.

Περίπου 8 χρόνια αργότερα λοιπόν, το «Fantastic Four» επιστρέφει σε ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό reboot με στόχο να συναντήσει ένα νέο κοινό, ένθερμο και φανατικό των ταινιών υπερηρώων.

Η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπέρ-ηρωικής ομάδας της Marvel, διαθέτει ανανεωμένο καστ με κάποιους από τους πιο υποσχόμενους χολιγουντιανούς σταρ στους κεντρικούς ρόλους, ανάμεσα τους και ο ταλαντούχος 28χρονος ηθοποιός Μάιλς Τέλερ από την Πενσιλβάνια, που ξεχώρισε στο φετινό Οσκαρικό φιλμ «Whiplash».

Πρωταγωνιστές των νέων «Fantastic Four» είναι τέσσερις νεαροί που μεταφέρονται  σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και οι Fantastic Four πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, που είναι πλέον εχθρός.

Ο ταλαντούχος και υποσχόμενος σκηνοθέτης Τζος Τράνκ κατευθύνει τους Μάιλς Τέλερ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Μπελ και τον Τόμπι Κέμπελ που είχε παίξει και στο «The Conspirator» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 2011, σε μια γεμάτη δράση υπέρ-ηρωική περιπέτεια, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους από την εταιρεία Odeon φέτος το καλοκαίρι στις 6 Αυγούστου 2015 και αναμένεται να έρθει για προβολή και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η ταινία είναι του στούντιο της 20th Century Fox ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Simon Kinberg, Jeremy Slater, Simon Kinberg και ο σκηνοθέτης Τζος Τράνκ.

Η προετοιμασία της παραγωγής της ταινίας που κυρίως γυρίστηκε στο Baton Rouge, της Louisiana, είχε ξεκινήσει από το φθινόπωρο του 2009 πάντως.

Οι νέοι «Fantastic Four» θα βγουν στις 7 Αυγούστου 2015 στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής τόσο σε 2D όσο και σε 3D.

*Στις παλιότερες ταινίες είχαν πρωταγωνιστήσει ο Κρις Έβανς - μετέπειτα Captain America, η Τζέσικα Άλπμα, ο Ioan Gruffudd και ο Ελληνοαμερικανός Μάικλ Τσίκλις.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture