Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 9 Ιουλίου στην Πάτρα το φιλμ «Magic Mike XXL» -ΔΕΙΤΕ το teaser trailer και ΦΩΤΟ

Έρχεται 9 Ιουλίου στην Πάτρα το φιλμ «Ma...

Πρωταγωνιστεί και πάλι ο σέξι 35χρονος ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την έξοδο του στις αίθουσες των ΗΠΑ, προγραμματίζεται να βγει στην Ελλάδα, σε διανομή από την εταιρεία Tanweer, η ταινία «Magic Mike XXL» σε σκηνοθεσία Γκρέγκορι Τζέικομπς που αποτελεί την συνέχεια στην 1η πολύ επιτυχημένη ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ που είχε κάνει εισπράξεις 170 εκατομμυρίων δολαρίων διεθνώς.

Ο 35χρονος γοητευτικός ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ (που ήταν εκπληκτικός στο φετινό Οσκαρικό φιλμ "Foxcatcher" πλάι στους Στιβ Καρέλ και Μαρκ Ράφαλο) επιστρέφει στον κεντρικό ρόλο του στρίπερ ενώ είναι και εκ των παραγωγών της ταινίας. Το καστ επίσης είναι πάνω κάτω το ίδιο (Ματ Μπόμερ, Τζο Μανιανέλο,  Άνταμ Ροντρίγκεζ), ωστόσο δεν παίζει αυτή τη φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχι που στην 1η ταινία υποδυόταν τον ιδιοκτήτη του κλαμπ ανδρικού στριπτίζ, ο οποίος έκανε και ο ίδιος προς το τέλος ένα σέξι χορευτικό.

Εκτός των Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανιανιέλο,παίζουν οι  Κέβιν Νας,  Γκάμπριελ Ινγκλέσιας, η Ελίζαμπεθ Μπανκς, ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Community»),, η σέξι Άμπερ Χερντ που έπαιξε στο «Rum Diary» με τον Τζόνι Ντεπ αλλά και οι Άντι ΜακΝτάουελ και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ).

Στην Ελλάδα την τολμηρή ταινία αναμένεται να δούμε από τις 9 Ιουλίου 2015 (θα έρθει και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Παίζει και ο 43χρονος ψηλός παίκτης του Αμερικάνικου football, Μάικλ Στράχαν («Live with Kelly and Michael»).

Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ!

Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν.

Στην ταινία του 2012 έπαιζε και ο Άλεξ Πέτιφερ, ο οποίος δεν εμφανίζεται στο νέο φιλμ.

*Στις ΗΠΑ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου 2015.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture