Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά των τελικών στις γυναίκες

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρ...

Οι πράσινες επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Ολυμπιακού

Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Ολυμπιακό και έφερε στα ίσα της σειρά των τελικών. Οι πράσινες επιβλήθηκαν με 3-0 σετ με όπλο τους το σερβίς τους και με τη Χρήστου να είναι η παίκτρια κλειδί.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που έφτασε πρώτος στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (7-8). Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα επί μέρους 8-2 για να προηγηθεί με 15-10 και να απαντήσει ο Ολυμπιακός με ένα δικό του 4-0 πριν η Τσίμα στείλει τις πράσινες προηγούμενες στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-14.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός με όπλο του το σερβίς άρχισε να αποκτά ένα προβάδισμα 3-4 πόντων το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος για να κάνει το 1-0 (25-18).

Το ξεκίνημα του δεύτερου σετ ήταν αντιστρόφως ανάλογο. Ο Ολυμπιακός έκανε ακριβώς ότι ήθελε ο Νικολάκης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με 0-6. Τότε ο Γιώργος Ρούσης έριξε στον αγώνα την Χρήστου και όλο το παιχνίδι άλλαξε.

Οι πράσινες άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά και η Εύη Χρήστου πήγε στο σερβίς με το σκορ στο 5-8. Όταν έφυγε από εκεί ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά με 12-9 να παίρνει τρεις άσους. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά αλλά δεν μπορούσε. Οι παίκτριες του Ρούση ήταν εξαιρετικές, η Μερτέκη ήταν ασταμάτητη στην επίθεση (έπαιζε στο μεγαλύτερο διάστημα με πάνω από 50%) και έτσι έγινε το 2-0 ( 25-14).,

Στο τρίτο σετ ο Γιάννης Νικολάκης ξεκίνησε με πασαδόρο την Τέζα αντί της Χριστοδούλου, αλλά η υποδοχή συνέχισε να είναι ανεπαρκής και η Νέσοβιτς κουράστηκε να παίρνει "σκοτωμένες" μπάλες, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κυριαρχήσει. Το 8-3 έγινε 16-8 και το 1-1 στη μάχη του τίτλου ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού δεν υπήρχε αντίδραση από τις "ερυθρόλευκες" που λύγισαν σε μια καυτή έδρα.

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-15

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports