Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γεμάτο το Act την Πέμπτη το βράδυ στην 1η παράσταση του "Αχ!" με την Λένα Δροσάκη και την Μαίρη Συνατσάκη

Γεμάτο το Act την Πέμπτη το βράδυ στην 1...
Μαρτάτος Tάκης

Η παράσταση συνεχίζεται απόψε και το σαββατοκύριακο στις 21.30 το βράδυ

Γεμάτο από θεατές ήταν το θέατρο Act στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα, στην πρώτη παράσταση που δόθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 το βράδυ με το «Αχ! Ξαναδιαβάζοντας την Κερένια Κούκλα του Χρηστομάνου» της ομάδας Bijoux de kant σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, ο οποίος και ήταν παρών στο Act.

H ιδιαίτερη παράσταση που παίχθηκε αρχικά με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα, συνεχίζει την πορεία της.

Την περασμένη εβδομάδα ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά (έως την περασμένη Κυριακή 19/4) ενώ από τις 23 έως και τις 25 Απριλίου 2015 έχει έρθει στην Πάτρα, στο θέατρο Act μετά από πρόσκληση του καλλιτεχνικού υπεύθυνου του Act, Tηλέμαχου Τσαρδάκα.

Μάλιστα όπως ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας είπε στο thebest.gr, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Πατρινών θεατρόφιλων θα δοθεί και μία επιπλέον παράσταση την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 19.00 το απόγευμα.

Η παράσταση αποτελεί μία νέα ανάγνωση σε ένα αριστούργημα, το μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου «Η Κερένια Κούκλα» γραμμένο το 1911.

Πρωταγωνιστούν η Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη (φετινό βραβείο Μελίνα Μeρκούρη), ο Δημήτρης Μοθωναίος (υποψήφιος για το βραβείο Δημήτρης Χορν 2014), η Κατερίνα Μισιχρόνη και η γνωστή και δημοφιλής παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη.

Η δραματουργική επεξεργασία του κειμένου είναι της Γλυκερίας Μπασδέκη, η σκηνοθεσία και σκηνογραφία του Γιάννη Σκουρλέτη, η μουσική του Κώστα Δαλακούρα.

Χρέη βοηθού σκηνοθέτη είχε αναλάβει η Ηλέκτρα Ελληνικιώτη.

Η σκηνική εγκατάσταση είναι του Αντρέα Κασάπη, η επιμέλεια της κίνησης του Τάσου Καραχάλιου, τα κοστούμια της Δήμητρς Λιάκουρα και οι φωτισμοί της Χριστίνας Θανάσουλα ενώ οι φωτογραφίες είναι PHOTOHARRIE.

*Τα εισιτήρια για την παράσταση «Αχ!» στο θέατρο Act της Πάτρας κοστίζουν 12 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μειωμένο και 8 ευρώ το ομαδικό.

Κρατήσεις στα τηλ. 2610272037 & 6936122263.

Όπως ακούσαμε οι ερμηνείες και των 4 ηθοποιών είναι εξαιρετικές με την Λένα Δροσάκη και την Κατερίνα Μισιχρόνη να ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο.

Απόψε Σάββατο 25/4/2015 έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στις 19.00 και στις 21.30.

*Εκ των υποστηρικτών της παράστασης είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture