Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θέλει τη νίκη ο Απόλλων Carna κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Θέλει τη νίκη ο Απόλλων Carna κόντρα στο...

Τι λένε οι αριθμοί για το συγκεκριμένο παιχνίδι

Ο Απόλλωνας Carna θα αναμετρηθεί αύριο εκτός έδρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες του επί των αντιπάλων του που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α1 Εθνική.

Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε στο πρώτο γύρο, όπου πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Απόλλων Carna είχε επιβληθεί του Κόροιβου με 77-72 στην παράταση σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές αλλά και ένα επεισόδιο 9΄΄ πριν το τέλος της παράτασης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Γκάρετ και 4/4 βολές από τον Γεωργαλλή με τις οποίες οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη.

Και όμως, η αρχή του αγώνα σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε μια τόσο συγκλονιστική εξέλιξη αφού η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε προηγηθεί με 11-0 και 21-9, είχε διαρκώς το προβάδισμα ενώ στο 38΄ ήταν μπροστά με 63-53.

Ο Κόροιβος που απέδειξε και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος ότι σπανίως τα παρατάει, επέστρεψε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με δύο τρίποντα από τους Ντέιβις και Γκάρετ.

Για τον Απόλλωνα Carna μεγάλη εμφάνιση έκαναν οι Ελ Αμίν με 20 και Γάιος Σκορδίλης με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ ενώ για τον Κόροιβο ο Ντέιβις ήταν ασταμάτητος με 28 πόντους.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ακόμη στην αρχή της σεζόν για το Κύπελλο στην Πάτρα όπου ο Απόλλων Carna νίκησε με 65-54 (Πεν 12, Φιτζπάτρικ 11 – Λόουερι 23, Ματζέτ 9) ενώ είχαν τεθεί αντιμέτωπες και για την Α2 την περίοδο 2010-2011. Στο παιχνίδι της Αμαλιάδας όπου θα “συγκρουστούν” και το Σάββατο (25/4, 17:00) οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 58-57 (Κοσάνοβιτς 25, Πέκοβιτς 9 - Αργυρόπουλος 15, Πάντελιτς 10).

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

* 16 ριμπάουντ μακριά από τα 300 είναι ο Ανδρέας Κανονίδης.

* Τρεις εύστοχες βολές χωρίζουν τον Σάσα Βασίλιεβιτς από τις 300 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ (έχει 297/340).

* Με έξι πόντους ο Τιμ Μπάουερς θα συμπληρώσει τους 100

ΑΠΟΛΛΩΝ CARNA

* Ιστορία θα γράψει για μία ακόμη φορά στη φετινή σεζόν ο Νίκος Αργυρόπουλος στο παιχνίδι της Αμαλιάδας. Με αυτή τη συμμετοχή του θα φτάσει τις 183 με τον Απόλλωνα Carna και θα γίνει ο πρώτος στη σχετική λίστα στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Μολφέτα που είχε παίξει και σε 10 παιχνίδια πριν το 1992 με τους Πατρινούς.

* Με τρεις ασίστ ο Μάριος Μπατής θα συμπληρώσει τις 600.

* Με δύο ριμπάουντ ο Μπράντον Πεν θα φτάσει τα 100.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργισμένος ο Βετούλας μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Απόλλωνα: "Αποχωρώ στο τέλος της σεζόν"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports