Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάκη Νησίδη:Χαρίζει τις πιο γλυκές «καληνύχτες» μέσα από τα χειροποίητα κεντήματα της- Δηλώνει «κεντήστρα και αρχιτέκτονας»

Πάκη Νησίδη:Χαρίζει τις πιο γλυκές «καλη...

Την βοήθησε να το αποφασίσει ένα άρθρο της Μαρίας Χαραμή για τα «κρυφά ταλέντα» που όλοι κρύβουμε

Η Καλλιόπη Νησίδη (Πάκη για τους φίλους της) σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Bartlett του UCL. Περνάει όμως πια ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο της.

Μπορεί να την βρει κανείς εκεί ακόμα και τις πιο «περίεργες» ώρες. Δημιουργεί με μοναδικό σκοπό να προσφέρει σε όσους αγαπούν τις δημιουργίες της όμορφα κεντήματα με τα οποία θα «στολίσουν» σημαντικά κομμάτια της ζωής τους αλλά και της καθημερινότητας τους.

«Ξεκίνησα το κέντημα όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου, γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω τη στέρηση του καπνίσματος. Το κάπνισμα μετά την εγκυμοσύνη δεν το έκοψα, όπως δεν σταμάτησα και να κεντάω αφού πλέον το χρειαζόμουνα για ψυχοθεραπεία. Γιατί τελικά κάποια μορφή ψυχοθεραπείας επιβάλλεται πλέον στις μέρες μας….»δηλώνει η Πάκη.

Όταν κέντησε μόνη της τα σεντόνια για την κούνια της νεογέννητης κόρης της, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, δημιουργώντας την kallinihta, μια ξεχωριστή ετικέτα χειροποίητων κεντημένων λινών και όχι μόνο, μαξιλαριών, σεντονιών, πετσετών.

Την βοήθησε να το αποφασίσει ένα άρθρο της Μαρίας Χαραμή για τα «κρυφά ταλέντα» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και για εναλλακτικούς τρόπους έκφρασής μας. Κάπως έτσι αποφάσισε να υλοποιήσει την ιδέα της και πλέον δηλώνει: «κεντήστρα και αρχιτέκτονας» και μας χαρίζει τις πιο γλυκές «καληνύχτες» μέσα από τα χειροποίητα κεντήματα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight