Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ασφαλής κοντά στο γιο του στην Αθήνα πλέον, ο υπεραιωνόβιος κάτοικος Πατρών Διονύσης Κουρλαμπάς

Ασφαλής κοντά στο γιο του στην Αθήνα πλέ...

Ο συμπαθής γεράκος τελευταία δεν έτρωγε απογοητευμένος διότι η κόρη του με προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε σε κλινική στον Πύργο

Η ιστορία του υπεραιωνόβιου Ηλείου στην καταγωγή Διονύση Κουρλαμπά, ετών 105, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πάτρα στην γειτονιά της Δημ. Γούναρη μαζί με την 80χρονη κόρη του, έλαβε και πανελλήνιες διαστάσεις και θέματα για τον συμπαθή γεράκο αναρτήθηκαν μέχρι και σε σάιτ όπως της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Μάλιστα το γεγονός ότι τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είχε κλειστεί απογοητευμένος στο σπίτι του έχοντας να φάει 4 ημέρες διότι η κόρη του, η «μπεμπέκα» όπως χαιδευτικά την αποκαλούσε, νοσηλεύεται πλέον σε ψυχιατρική κλινική στον Πύργο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παρέμβουν οι γείτονες και η πυροσβεστική υπηρεσία, συγκίνησε πολύ κόσμο.

Πάνω από τέσσερις ημέρες είχε να φάει ο 105χρονος, συνταξιούχος καροποιός Διονύσης Κουρλαμπάς, τον οποίο έσωσαν οι πυροσβέστες, μετά από ενημέρωση που έλαβαν από τους γείτονες του οι οποίοι δεν έβλεπαν τον κύριο Διονύση και ανησύχησαν για την υγεία του.

Τότε οι πυροσβέστες ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος, σε πολυκατοικία της οδού Γούναρη, βρήκαν ζωντανό τον ηλικιωμένο άνδρα αλλά σε άσχημη κατάσταση.

Ο υπεραιωνόβιος Πατρινός που πέρυσι τον είχαν ληστέψει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει (προφανώς κάποιοι τον είχαν παρακολουθήσει όταν βγήκε από την τράπεζα με την σύνταξη του) ενώ και πριν ενάμιση περίπου μήνα είχε πιάσει φωτιά το σπίτι του και κινδύνεψαν ο ίδιος και η κόρη του, βρίσκεται πλέον σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην Αθήνα, ασφαλής στην οικογένεια του γιου του. Ο Διονύσης Κουρλαμπάς έχει ακόμη μία κόρη, η οποία επίσης ζει μόνιμα στην Αθήνα.

*Να προσθέσουμε πως για την περίπτωση του συμπαθούς γεράκου που πάντα έβγαινε με γοργό βήμα παρά τα χρονάκια του και κρατώντας την μαγκούρα του στην Γούναρη για τα καθημερινά του ψώνια, ενδιαφέρθηκαν και συμπολίτες της Πάτρας να βοηθήσουν ενώ το θέμα του απασχόλησε και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις