Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται οι "Avengers -Η Εποχή του Ultron" από τις 30 Απριλίου 2015 στις Πατρινές αίθουσες - Θα παίζονται και τρισδιάστατοι

Έρχονται οι "Avengers -Η Εποχή του ...

Η πρώτη ταινία το 2012 είχε σαρώσει διεθνώς με ένα δις, πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις

Η μεγάλη στιγμή για τους φανατικούς λάτρεις και όχι μόνο των «Εκδικητών – The Avengers» φτάνει. Παραμονή της Πρωτομαγιάς (Πέμπτη 30 Απριλίου 2015) θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) σε διανομή από την εταιρεία Feelgood, η πολυαναμενόμενη συνέχεια των «Εκδικητών» της Marvel που το 2012 είχαν σαρώσει στην κυριολεξία στα διεθνή ταμεία πετυχαίνοντας το απίστευτο νούμερο εισπράξεων του 1 δισεκατομμυρίου πεντακοσίων εκατομμυρίων και πλέον δολαρίων.

Λογικό λοιπόν είναι οι προσδοκίες και για τη νέα ταινία, το «Avengers: Η Εποχή του Ultron» να είναι υψηλές και όπως δείχνουν τα πράγματα η ταινία που σκηνοθετεί και πάλι ο 50χρονος Νεουορκέζος Τζος Γουέντον θα σημειώσει τεράστια επιτυχία (στις ΗΠΑ θα βγει από την Παρασκευή 1η Μαΐου 2015 ενώ ήδη ξεκινά να προβάλλεται σε κάποιες αγορές από αυτό το σαββατοκύριακο).

Η Marvel που έχει εξελιχθεί σε «χρυσωρυχείο» (ήδη προγραμματίζεται και σχεδιάζεται και η 3η ταινία των «Εκδικητών» για το 2018 που όμως δεν θα σκηνοθετήσει ο Γουέντον, σύμφωνα με τα όσα λέει μέχρι στιγμής, με πιο πιθανούς να αναλαμβάνουν το επόμενο φιλμ οι αδελφοί Ρούσσο, σκηνοθέτες του «Captain America 2, The Winter Soldier» που είναι και οι νέοι επικεφαλής της Marvel) παρουσιάζει λοιπόν τη συνέχεια της πιο ηρωικής μάζωξης σούπερ ηρώων που έγινε ποτέ, το φιλμ «Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron».

Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της 1ης ταινίας, η Marvel επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (ο γοητευτικός Chris Evans), Thor (ο εντυπωσιακός Chris Hemsworth), Black Widow (η κούκλα και μαμά πλέον Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, να προστατεύουν τον πλανήτη μας.

Απέναντί τους θα συναντήσουμε ως τους κακούς της ιστορίας, τους Quicksilver (ο ξανθός Βρετανός ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) αλλά και τους Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader (ο οποίος έκανε κανονικά γυρίσματα και έχει και κάποιες σκηνές με τους άλλους ηθοποιούς όπως τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που ανήκουν και στην ίδια γενιά) και τον Vision, που ενσαρκώνει ο Paul Bettany.

Ακόμα εμφανίζονται ο 53χρονος Γερμανός ηθοποιός Τόμας Κρέτσμαν, ο Σάμιουελ Τζάκσον ως ο Νικ Φιούρι, η Ζιλί Ντελπί, ο Ντον Τσιντλ, ο Άντονι Μακί, κ.α.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Joss Whedon ενώ στα ηνία της παραγωγής βρίσκεται -κλασικά για τις ταινίες της Marvel- ο Kevin Feige.

Ο 55χρονος Σπέιντερ όπως είπε σε δήλωση του στο περιοδικό Εntertainment Weekly, χάρηκε ιδιαίτερα με την πρόταση να είναι στο καστ των νέων Avengers και πως πρόθεση του ήταν να χαρεί την εμπειρία να είναι σε μία τόσο μεγάλη ταινία blockbuster αλλά να χαρούν και τα παιδιά του που είναι φαν των υπερηρώων της Marvel.

Σύνοψη

Όταν ο Tony Stark, μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης  που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε εντελώς στραβά, καθώς δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη πρέπει να συνασπιστούν κατ’ επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται εναντίον της ανθρωπότητας, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδιά του.  Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία.

30 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D.

Διάρκεια: 142 λεπτά.

Στην ταινία “Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron”, οι παραγωγοί είχαν να αντιμετωπίσουν μια επιπλέον πρόκληση. Επιτακτική παρουσιάστηκε η ανάγκη  να υπάρχει μια συνέπεια και μια συνέχεια σε όλη την ιστορία και την πλοκή που είχε χτιστεί σε μια σειρά από προηγούμενες ταινίες της Marvel. Ο παραγωγός Kevin Feige σχολιάζει τα εξής. “Μετά το τέλος της 1ης ταινίας των Εκδικητών, έχουν συμβεί πάρα πολλά. O Thor αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τη βασιλεία του πλανήτη Άσγκαρντ.

Στο “Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα” παρακολουθήσαμε τη διάλυση της S.H.I.E.L.D. που τελικά ήταν ένα από τα κρυφά πρόσωπα της Hydra. Ήταν  πολλά τα θέματα που είχαν μείνει ανοιχτά”.

Στη Marvel είναι εξαιρετικά σημαντικό η κάθε ταινία να έχει την αυτοτέλειά της, αλλά και να μπορεί ταυτόχρονα να είναι κομμάτι του ενιαίου σύμπαντός της. Το πρώτο βήμα ήταν να καθοριστεί ο χαρακτήρας που θα έπρεπε να έχει η νέα ταινία.  Αυτή η γραμμή έπρεπε πρωτίστως να χαραχτεί από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη Joss Whedon, ο οποίος συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τη Marvel ως σύμβουλος των ταινιών της.

Ο ίδιος σχολιάζει για την εμπλοκή με το σύμπαν της Marvel: “Διασκεδάζω τρομερά όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι οι συνεργάτες μου είναι αξιαγάπητοι και αρκετά ‘πειραγμένοι’, όπως και εγώ φυσικά. Αυτό που προσπαθούμε πάνω από όλα, όμως, είναι η κάθε ταινία της Marvel να έχει τη δική της σφραγίδα. Το πρώτο πράγμα που είχαμε να κάνουμε, όταν σχεδιάζαμε το σίκουελ των Εκδικητών, ήταν να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με όλους αυτούς τους χαρακτήρες. Και, ζωή να ‘χουν, η ταινία έχει πολλούς χαρακτήρες. Στην πραγματικότητα οι Εκδικητές είναι μια ομάδα άκρως δυσλειτουργική. Θέλαμε πολύ να τους δούμε να λειτουργούν από κοινού σαν ένα πολύ δεμένο και συμπαγές σύνολο.

Είναι γεγονός, όμως, ότι ο καθένας τους έχει τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μετά την πρώτη ταινία των Εκδικητών, όλα έχουν αλλάξει. Οι Εκδικητές είναι πια διάσημοι, celebrities. Σαν να βγήκαν από το ντουλάπι και βρίσκονται πια ανάμεσά μας” συνεχίζει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας. “Δεν υπάρχει πια λόγος να κρύβονται στο δικό τους σύμπαν” καταλήγει.

Ο Καινούργιος Κακός

Η εμφάνιση του Ultron, μίας εξελιγμένης μηχανής με ανθρώπινες αντιδράσεις και συναισθήματα, σαν το αντίπαλο δέος των Εκδικητών ήταν απόφαση καθαρά του Whedon. Από την άλλη, είχαμε μείνει με την εντύπωση, αφού κάτι τέτοιο υπονοήθηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας, ότι μάλλον ο Thanos θα είχε αυτόν τον ρόλο.

Ο Whedon εξήγησε για αυτήν την αλλαγή στα σχέδια πως «ο Thanos αντιπροσωπεύει το υπέρτατο κακό. Είναι ο τύπος που θέλει να καταστρέψει τις ζωές των πάντων. Οι περισσότεροι κακοί που έχουν εμφανιστεί βρίσκονται υπό τις διαταγές ή σε άμεση συνεργασία με τον Thanos. Έτσι, θεωρώ, πως η ιδέα ότι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά που συνέβησαν στην πρώτη ταινία, ήταν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Μερικοί θεώρησαν ότι θα είναι ο επόμενος κακός.

Αυτή δεν ήταν καθόλου η πρόθεσή μου. Βασικός σκοπός μου ήταν να υπενθυμίσω ότι υπάρχει ένα αχανές σκοτεινό σύμπαν και ότι αυτός ο τύπος είναι η βασική αιτία όλου αυτού του σωρευμένου κακού. Στο μυαλό μου από την αρχή ο Ultron θα έπαιζε το ρόλο του bad guy σε αυτήν την ταινία».

Η ιδέα να δώσει σάρκα και οστά στον Ultron γύρισε τον σκηνοθέτη στα παιδικά του χρόνια, όταν το δολοφονικό αυτό ρομπότ ήταν αντίπαλος των Εκδικητών σε μόνιμη βάση.

“Έπρεπε να σκεφτώ διάφορους τρόπους, για να δείξω γιατί ο Ultron έχει τόση οργή μέσα του και πώς αυτή μπορεί να εκδηλωθεί. Επίσης, έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα στα πρότυπα του Loki, δηλ. ενός κακού που αφήνει ένα περιθώριο να συμπαθήσεις κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του”.

“Η απειλή στην πρώτη ταινία δεν ήταν άλλη από τον Loki. Ήταν συγγενής του Thor και έκανε μια κρυφή συμφωνία με κάποιον, ώστε να έχει στη διάθεσή του έναν πανίσχυρο στρατό. Σε αυτήν την ταινία, επιθυμία μας ήταν να έχουμε έναν πολύ ισχυρό κακό που να είναι όσο πιο ρεαλιστικός γίνεται. Ο Ultron ήταν η τέλεια επιλογή. Πρόκειται για μια κλασική φιγούρα κακού, κλασικός εχθρός των Εκδικητών.

Το γεγονός, επίσης, ότι μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα του εαυτού του είναι πολύ cool. Έχει τη δυνατότητα να φτιάξει χιλιάδες υπό-Ultron. Μπορεί να μιλήσει μέσα από όλους αυτούς, αλλά ο ίδιος να διατηρεί τη μοναδικότητά του. Αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό και ανοίγει νέους ορίζοντες στην έννοια που διαδραματίζει ένας κακός σε μια ταινία”, συμπληρώνει ο Kevin Feige.

Οι παραγωγοί θεώρησαν σημαντικό να εισάγουν κάποιο στοιχείο παγκόσμιου χαρακτήρα στην ιστορία. “Θεωρούμε ότι οι Εκδικητές είναι ήρωες όλου το κόσμου, όχι μόνο της Αμερικής ή κάποιας άλλης χώρας. Η πρώτη ταινία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της εικόνας” σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Kevin Feige. Ακολούθως, τα γυρίσματα δεν έπρεπε να λάβουν χώρα αποκλειστικά και μόνο στη Νέα Υόρκη. Έτσι, η ομάδα της Marvel ταξίδεψε και σε άλλα μέρη του κόσμου (Ν. Κορέα, Ν. Αφρική, Ιταλία), ώστε η ταινία να αποκτήσει έναν παγκόσμιο και οικουμενικό χαρακτήρα.

Οι Χαρακτήρες

Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.)

O αλαζονικός, αλλά ιδιοφυής Tony Stark βρίσκεται πάλι κοντά μας. Παλεύει, βέβαια, να διαχειριστεί συναισθηματικά όλον αυτόν τον κακό χαμό από τη μάχη στη Νέα Υόρκη που είδαμε στην πρώτη ταινία των Εκδικητών. Ο Tony προσπαθεί να επικεντρωθεί τώρα στη δημιουργία μιας dream team ηρώων. Γνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη σκοτεινές δυνάμεις εκεί έξω που επιβουλεύονται τον πλανήτη. Μαζί με τον Bruce Banner δημιουργούν τον Ultron, ένα εξελιγμένο πρόγραμμα για τη διατήρηση της τάξης και τη διαφύλαξη της ειρήνης.

Steve Rogers/Captain America

(Chris Evans)

Ο Captain America φαίνεται να εξοικειώνεται με την ιδέα του ηγέτη της  ομάδας. Μετά την κατάρρευση και αποκαθήλωση της S.H.I.E.L.D. στο “Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα” ο Steve Rogers έχει ακόμη πολλές αμφιβολίες και αναπάντητα ερωτήματα μέσα του. Είναι αλήθεια πως νιώθει κάπως χαμένος. Δεν υπάρχει, όμως, η πολυτέλεια για εσωτερικές αναζητήσεις, αφού πρέπει να μηχανευτεί έναν τρόπο, ώστε να εξολοθρευτεί ο πανίσχυρος Ultron.

Thor (Chris Hemsworth)

Ο θεός του κεραυνού από τον πλανήτη Άσγκαρντ φαντάζει πια ένας ορκισμένος προστάτης της Γης. Αποτελεί κάτι σαν το βαρόμετρο ηθικής για την ομάδα, αν και ο ίδιος βρίσκεται σε μια μόνιμη προσωπική αναζήτηση. Έχει βάλει στόχο να ανακαλύψει τον κρυφό σύμμαχο του αδερφού του προσπαθώντας ταυτόχρονα να προειδοποιήσει την υπόλοιπη ομάδα για απειλές πολύ μεγαλύτερες από όσο μπορούν να φανταστούν.

Bruce Banner/The Hulk

(Mark Ruffalo)

Ο Hulk επέστρεψε και είναι έτοιμος πια να ενωθεί ομαλά(;) με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Bruce Banner έχει αποδεχτεί το alter ego του και είναι έτοιμος να διαδραματίσει έναν καταλυτικό ρόλο πια στην ομάδα. Έχουν δημιουργηθεί, βέβαια, κάποια πρωτόκολλα, ώστε να μπορεί να διασφαλιστεί ότι μπορεί να κοντρολαριστεί ο Hulk σε περίπτωση που κάποια στιγμή χάσει τον έλεγχό του. Ο Banner συνεργάστηκε στενά με τον Tony Stark στη δημιουργία του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο όμως δε λειτούργησε όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και έτσι πρόκυψε ο Ultron.

Natasha Romanoff/Black Widow

(Scarlett Johansson)

Η Natasha Romanoff είναι μια φονική, αλλά και συνάμα πανέμορφη υπερκατάσκοπος και είναι και αυτή έτοιμη να επιστρέψει δριμύτερη. Η ιδιαίτερη ευφυΐα της και οι γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες αντισταθμίζουν μια χαρά την έλλειψη “super” δυνάμεων. Με την απειλή του Ultron να πλανάται, η Natasha θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του σκαιού παρελθόντος της και να ενώσει τις δυνάμεις της με το υπόλοιπο team, ώστε να τον εξουδετερώσουν.

Clint Barton/Hawkeye

(Jeremy Renner)

Ο Hawkeye είναι ένας ικανότατος τοξοβόλος και ένα από τα πιο θανάσιμα μέλη της παρέας. Στην πρώτη ταινία των Εκδικητών ο Loki είχε αποκτήσει τον έλεγχο του μυαλού του. Τώρα, ο Hawkeye βρίσκεται ψυχή τε και σώματι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα πανέτοιμος και διαθέτοντας νέο εξελιγμένο οπλοστάσιο.

Pietro Maximoff/Quicksilver

(Aaron Taylor-Johnson)

Ο Quicksilver μπορεί να κινηθεί με αστραπιαίες ταχύτητες. Το πραγματικό του όνομα είναι Pietro Maximoff. Είναι τρομερά προστατευτικός απέναντι στη δίδυμη αδερφή του Wanda με την οποία συμμετείχαν εθελοντικά σε ένα μυστικό πρόγραμμα. Εκεί απέκτησε και τις δυνάμεις του μετά από ένα ασυνήθιστο πείραμα υπό την καθοδήγηση του αιρετικού επιστήμονα Baron Strucker.

Wanda Maximoff/Scarlet Witch

(Elizabeth Olsen)

Ο Wanda είναι η πανέμορφη και μυστηριώδης δίδυμη αδερφή του Pietro. Διαθέτει εξαιρετικά χρήσιμες δυνάμεις, αφού μπορεί να ελέγχει το μυαλό κάποιου και να κινεί τηλεπαθητικά πράγματα. Η Wanda ως Scarlet Witch έχει την ικανότητα να επιτίθεται στους εχθρούς της από έξω προς τα μέσα. Οι δυνάμεις της, ομοίως, είναι αποτέλεσμα του πειράματος του Baron Strucker.

Ultron (James Spader)

Ο Ultron είναι ένας super εξελιγμένος κακός με ικανότητες που δεν έχουμε ξαναδεί.  Είναι φοβερά ανισόρροπος και τρομακτικός. Ο Ultron δημιουργήθηκε από ένα κατεστραμμένο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που σχεδίασαν οι Tony Stark και Bruce Banner για τη διατήρηση της ειρήνης στη Γη. Το πρόγραμμα όμως πήγε κάπως στραβά, καθώς από αυτό προέκυψε τελικά ο Ultron, με μοναδική αποστολή να σώσει τον πλανήτη Γη από τη μεγαλύτερη απειλή που υπάρχει, που δεν είναι άλλη από την ίδια την ανθρωπότητα. Δεν σταματάει για κανένα λόγο και υπόσχεται να διαλύσει τους Εκδικητές που τόλμησαν να μπουν στο δρόμο του.

The Vision (Paul Bettany)

Ο Vision είναι ένα πανέξυπνο, παντοδύναμο και μυστηριώδες ανθρωποειδές με αγνά και αθώα αισθήματα.

Nick Fury (Samuel L. Jackson)

Ο Nick Fury είναι ο άνθρωπος που έσμιξε τους Εκδικητές. Αυτή τη στιγμή κρύβεται και ζει αποκηρυγμένος μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο  “Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα”. Ο Fury, όμως, συνεχίζει να είναι ο μέντορας και πνευματικός ηγέτης της ομάδας των σούπερ ηρώων.

Ulysses Klaue (Andy Serkis)

Ο Ulysses Klaue είναι ένας λαθρέμπορος όπλων, ένας γκάνγκστερ που δραστηριοποιείται στη Νότιο Αφρική. Παλιός γνωστός του Tony Stark από τις αγοραπωλησίες που έκανε και εκείνος παλιά με όπλα.

Baron Strucker (Thomas Kretschmann)

Ο Baron Strucker είναι ένας ιδιοφυής επιστήμονας της HYDRA που δούλευε πολύ παλιά για τη S.H.I.E.L.D. Πειράματα με ανθρώπους, τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική είναι μόνο μερικές από τις υποθέσεις που απασχολούν τον Strucker.

Dr. Helen Cho (Claudia Kim)

Η σέξι Dr. Cho είναι μια παγκοσμίου φήμης γιατρός που ασχολείται με τη γενετική. Η έρευνα που έχει διεξάγει θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους Εκδικητές στη μάχη τους ενάντια στο Κακό.

Το καστ της ταινίας “Εκδικητές: Η Eποχή του Ultron” χαρακτηρίζεται τουλάχιστον εντυπωσιακό και εξωπραγματικό. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Joss Whedon σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «όλο το καστ είναι κάτι σαν εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μιλάμε για δύναμη που προσθέτεις συνέχεια δύναμη. Ε, αυτό είναι super συναρπαστικό. Έχεις τη δυνατότητα να γράψεις κάποιες σκηνές πιο απαιτητικές και να μην ανησυχείς, αν οι ηθοποιοί σου μπορούν να τα καταφέρουν. Συνάμα, όλοι οι ήρωες της Marvel είναι τόσο ανθρώπινοι, γεγονός που ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα, όταν ήμουν παιδί. Ταυτόχρονα, διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της κουλτούρας μας γενικότερα».

*Τα διαφημιστικά πόστερ της ταινίας βρίσκονται ήδη σε περίοπτη θέση στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα και οι προπωλήσεις και προκρατήσεις εισιτηρίων για την ταινία!

*Πάντως όπως μεταδίδουν ξένα έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα όπως το κανάλι CNN δεν έλειψαν και κάποιες γκάφες στην διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας της νέας ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο Robert Downey Jr. και οι συμπρωταγωνιστές του στο νέο φιλμ των Avengers, Chris Evans και Jeremy Renner ρωτήθηκαν στο πλαίσιο συνέντευξης από το Digital Spy σχετικά με τον χαρακτήρα της Black Widow (Σκάρλετ Γιόχανσον) ότι δεν χάνει την ευκαιρία να φλερτάρει με τους άνδρες σούπερ ήρωες, ο Ρένερ φέρεται να απήντησε πως είναι «a slut», δηλαδή «εύκολη» (για να μην πούμε κάτι χειρότερο ενώ ο Κρις Έβανς πρόσθεσε γελώντας τον χαρακτηρισμό «complete whore», δηλαδή «πόρνη».

Άσχετα αν επρόκειτο για αστείο, κάποιοι φαν και δη γυναίκες δεν τους άρεσε όλο αυτό και τα social media πήραν φωτιά.

Πάντως η Black Widow – Σκάρλετ Γιόχανσον σύμφωνα με πληροφορίες, φλερτάρει στους «Avengers, Η Εποχή του Ultron» με τον Hulk – Mαρκ Ράφαλο. Εξάλλου πάντα κι ένα ειδύλλιο χρειάζεται ακόμη και σε μία τέτοιου βεληνεκούς απόλυτη περιπέτεια φαντασίας καθώς «σπάει» λίγο την μονοτονία της δράσης.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Στο κέντρο ο σκηνοθέτης Τζος Γουέντον (όλες οι φωτ. είναι της παραγωγής της ταινίας, από το σάιτ boxooficemojo.com)

Στο κέντρο ο σκηνοθέτης Τζος Γουέντον (ό...

Στο κέντρο ο σκηνοθέτης Τζος Γουέντον (όλες οι φωτ. είναι της παραγωγής της ταινίας, από το σάιτ boxooficemojo.com)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture