Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μουσική εκδήλωση στο Κάστρο του Ρίου για τους μαθητές που θα τρέξουν στο κέντρο την Κυριακή

Πάτρα: Μουσική εκδήλωση στο Κάστρο του Ρ...

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ESCAPE: Μία Εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών»έχει συσταθεί δίκτυο σχολικών μονάδων, με την υποστήριξη του Κέντρου Συμβουλευτικής και ΠροσανατολισμούΠάτρας (ΚΕΣΥΠ) καθώς και της Δ/νσης Δ/θμιαςΕκπ/σης Αχαΐας, στο οποίο οι μαθητές εργάζονται σε ομάδες στηριζόμενοι σε μια διαθεματική προσέγγιση, ερευνώντας τρέχοντα αθλητικά γεγονότα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Κατά το έτος 2014-2015 πραγματοποιείταιστην πόλη της Πάτραςη ευρωπαϊκή συνάντηση ESCAPE με ανταλλαγές μαθητών ανάμεσα σε σχολεία της πόλης μας και του εξωτερικούτην περίοδο από την 20η έως και την 26η Απριλίου 2015.

Την  Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θα λάβει χώρα ο κεντρικόςαγώνας ESCAPE για όλα τα σχολεία της Ευρώπης που συμμετέχουν στο δίκτυο, στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, με τη συμμετοχή 250 μαθητών από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, δια του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε.,  σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Πάτρας, οργανώνουν μουσική εκδήλωση για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ESCAPE στο χώρο του μεταλλικού θεάτρου, το οποίο βρίσκεται εντός του Κάστρου του Ρίου, το Σάββατο,25-04-2015 και ώρα από 15:00 – 17:00.

Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετέχει ο Τομέας Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πάτρας με την Παραδοσιακή Ορχήστρα και τον Παραδοσιακό Χορό του σχολείου. Η επιμέλεια, διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίαςκαι της ορχήστρας ανήκουν στον εκπαιδευτικό του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, κ. Δημήτρη Γαλάνη.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη τηςεφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», η οποία έχει αναλάβει και την επικοινωνιακή προώθησήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:280 μαθητές από την Ευρώπη τρέχουν μαζί με 700 Πατρινόπουλα στο κέντρο της πόλης!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις