Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απόβαση από ...μηχανάκια στο κάτω μέρος της Γεροκωστοπούλου, που πάνε και έρχονται μέσω του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου

Πάτρα: Απόβαση από ...μηχανάκια στο κάτω...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Πάτρα εν έτει 2015. Ιδού πώς αντιλαμβάνεται ο Πατρινός την πεζοδρόμηση

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι τραβηγμένη στο κάτω μέρος της οδού Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα, ώρα δωδεκάτη  μεσημβρινή. Τα μηχανάκια όπως βλέπετε έχουν κυριολεκτικά καταλάβει το σημείο της Γεροκωστοπούλου στον χώρο μπροστά από το πάρκινγκ μέχρι πάνω στην διασταύρωση  με τη Ρήγα Φεραίου, κοντά στην οποία η στάθμευση πυκνώνει και  επεκτείνεται και στις  δύο πλευρές.

Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου όπως θα δείτε, έχουν τοποθετηθεί και κορύνες, για να αποφεύγεται η στάθμευση καθώς το μόνο που επιτρέπεται είναι η διεύλευση αυτοκινήτων από την Αγίου Ανδρέου έως το πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες λένε στο thebest.gr ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δίτροχων που παρκάρουν δεν έρχονται απο την Αγίου Ανδρέου, αλλά κάθετα από τον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου περνώντας τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μέσω του οποίου κατά συντριπτική πλειοψηφία επίσης αναχωρούν θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ακεραιότητα των περαστικών από τον πεζόδρομο.

Η κατάσταση αυτή είναι καθημερινό φαινόμενο.

Πάτρα εν έτει 2015. Ιδού πώς αντιλαμβάνεται ο Πατρινός την πεζοδρόμηση και πώς Δήμος και Τροχαία αντιλαμβάνονται τους ελέγχους και την προστασία των πεζών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις