Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου 280 μαθητών από την Ευρώπη μαζί με 700 Πατρινόπουλα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας ...

Σήμερα Κυριακή η αθλητική εκδήλωση «Τρέχω στην Πάτρα-Escape»

Η εκκίνηση λίγο μετά τις 10.30, στο κέντρο της Πάτρας. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν κατα μήκος της οδού Κορίνθου και απο την πλατεία Γεωργίου όπου ήταν η γραμμή εκκίνησης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το βιντεο της εκκίνησης

Η Πάτρα σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου, από τις 10:30 το πρωί και για δύο ώρες, θα κινηθεί στους ρυθμούς της αθλητικής εκδήλωσης «Τρέχω στην Πάτρα-Escape», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Πρόκειται για διεθνείς αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων και οργανώνεται από τους: Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Φυσική Αγωγή Αχαΐας – ΚΕΣΥΠ Πατρας), Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμο Πατρέων και ΣΕΓΑΣ, ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 700 μαθητές και καθηγητές από σχολεία της Πάτρας, αλλά και 280 μαθητές και καθηγητές, 10 σχολείων, από 6 χώρες της Ευρώπης.

Οι δρόμοι της Πάτρας που θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα, είναι οι εξής: Κορίνθου, Αγίας Σοφίας, Κωνσταντινουπόλεως και Μαιζώνος.

Αναλυτικά οι διαδρομές:

Διαδρομή 5 χλμ.

- Ώρα εκκίνησης 10.30

Εκκίνηση από κέντρο Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου. Ακολούθως οι δρομείς στρίβουν αριστερά στην Αγίας Σοφίας, εισέρχονται στην Κωνσταντινουπόλεως, Μαιζώνος, περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου, Μαιζώνος, στροφή αριστερά στην Παπαφλέσσα και πάλι στροφή αριστερά στην Κορίνθου, περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου Α΄και στροφή αριστερά για τερματισμό επίτης πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία της κούρσας.

Διαδρομή 10 χλμ.

- Ώρα εκκίνησης 10.35

Ίδια με αυτή των 5 χλμ αλλά με διπλή στροφή.

Διαδρομή παιδιών

- Ώρα εκκίνησης 10.45

Εκκίνηση από κέντρο Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου. Ακολούθως οι δρομείς στρίβουν αριστερά στην Ερμού, στροφή αριστερά στην Μαιζώνος, περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου, Μαιζώνος, στροφή αριστερά στην Γούναρη και πάλι στροφή αριστερά στην Κορίνθου, περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου Α΄ και στροφή αριστερά για τερματισμό επί της πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία της κούρσας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

•10 χλμ. 350

5 χλμ. 400

•1000 μ. 200 μαθητές Δημοτικών

Οι συμμετοχές αναμένεται να αυξηθούν καθώς η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 24-04-2015

ΞΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ=180

ΔΑΝΙΑ=20

ΠΟΛΩΝΙΑ=15

ΙΤΑΛΙΑ=55

ΙΣΠΑΝΙΑ=20

ΓΑΛΛΙΑ=17

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις