Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Κάτω τα χέρια από τα Ταξικά Σωματεία"

Πάτρα: "Κάτω τα χέρια από τα Ταξικά...

"Όλοι 24 Απρίλη έξω από τα δικαστήρια"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας αναφέρει τα εξής:

"Συνάδελφοι-ισσες,

Αύριο {Παρασκευή 24 Απριλίου} εκδικάζεται η τριτανακοπή ενάντια στο σωματείο μας από την πλειοψηφία του ΕΚ Πάτρας και συγκεκριμένα των παρατάξεων  ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) – ΣΕΑΜ (ΣΥΡΙΖΑ). Οι δυνάμεις αυτές άσκησαν δίωξη στο σωματείο μας μέσω άλλων πρωτοβάθμιων σωματείων, μόνο και μόνο για να μην αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα, υπέρ των εργαζομένων.

Για μια ακόμα φορά οι συμβιβασμένες δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα δείχνουν πόσο φοβούνται το ταξικά οργανωμένο κίνημα. Κάνουν την βρώμικη δουλειά για χάρη του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι αυτοί που τόσα χρόνια έδεσαν το κίνημα χειροπόδαρα ώστε οι εργαζόμενοι να βρεθούν απροετοίμαστοι την περίοδο της κρίσης, να μην μπορέσουν να αντιδράσουν. Είναι αυτοί που έχουν καταντήσει τα σωματεία απλές σφραγίδες, μακριά από τις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Καλούμε την εργατική τάξη του νομού μας να καταδικάσει την προκλητική στάση του παλιού και νέου εργοδοτικού συνδικαλισμού, να οργανωθεί σε όλους τους χώρους δουλειάς, και να διεκδικήσει την ζωή που μας αξίζει, μέχρι να πάρουμε τον πλούτο που παράγουμε, από τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες και τον κάνουμε δικό μας.

Την ίδια ώρα που οι εργοδοτικοί και κυβερνητικοί συνδικαλιστές επιτίθενται στην οργάνωση των εργαζομένων, η κυβέρνηση για να πληρωθούν οι δανειστές κλέβουν τα χρήματα των δήμων και των περιφερειών δίνοντας τους ουσιαστικά μόνο 15 μέρες ζωής. Κλέβουν τα αποθεματικά των νοσοκομείων και του Ο.Α.Ε.Δ. Κλέβουν τα χρήματα του λαού!!!

Οι ταξικές δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα βάζουμε όλα μας τα δυνατά ώστε να οργανωθεί το κίνημα στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής αυτής της κατάστασης. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας καταδικάσουν το μέλλον για χάρη του μεγάλου κεφαλαίου

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΡΙΟ 24 ΑΠΡΙΛΗ, 8:30π.μ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ. 11:00π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις