Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαίνεται ο πόλεμος στην τοπική Ν.Δ.- Νέα δήλωση με αιχμές από Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο

Μαίνεται ο πόλεμος στην τοπική Ν.Δ.- Νέα...

"'Ο,τι είχα να πω...πάντα το έλεγα πρώτα μέσα στο κόμμα"

Σε συνέχεια της χθεσινής αποστολής έγγραφης επιστολής προς τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, τα Μέλη της και τον Γραμματέας της Π.Ε της Ν.Δ, για τους λόγους μη παρουσίας του στις Προσυνεδριακές συσκέψεις και Συνδιασκέψεις που γίνονται στην Πάτρα, από το Πολιτικό Γραφείο του Υπ.Βουλευτή Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, κρίνεται απαραίτητο να διευκρινιστούν τα εξής:

- Σε δηλώσεις του στον Ρ/Σ "ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ", ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας Γ.Μάκκας,πέραν των άλλων, υποστήριξε πως η επιστολή του κ. Τριανταφυλλόπουλου,η οποία και είδε το φως της δημοσιότητας λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης (για τις 6:30μ.μ) κομματικής σύσκεψης, υπό τον κ.Βορίδη,δεν είχε αποσταλεί στον ίδιο και στα Γραφεία του κόμματος, μέχρι τις 11:00μ.μ

Επειδή, το πιο πάνω, συνοδεύτηκε και από το σχόλιο, ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Νομαρχιακή Κομματική Οργάνωση, ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ κι όχι όπως θα' πρεπε "επισήμως", ενημερώνουμε πως η επιστολή εστάλη στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας στις 5:59 μ.μ, δηλαδή πολύ πριν τη  δημοσίευσή της στο τοπικό Τύπο (στην φωτο, το αποδεικτικό του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου).

 

-Σε νέα του δήλωση, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,τονίζει:

 

 

"Όλα αυτά τα χρόνια που πολιτικά κινούμαι στον κομματικό χώρο της Ν.Δ, ως Στέλεχος αυτής,ποτέ μα ποτέ, δεν ενήργησα με υπόγειο λόγο ή με "τροφή" προβολής μου στα ΜΜΕ.

 

'Ο,τι είχα να πω...πάντα το έλεγα πρώτα μέσα στο κόμμα, όποτε αυτό που έδινε τη δυνατότητα να εκφραστώ ελεύθερα και μετά αν εγώ έκρινα ορθό και αναγκαίο,δημόσια.

 

Κι επειδή κάτι τέτοιο δεν συνέβη μετά τις εκλογές...δυστυχώς πολλά λέγονται πλέον μόνο δημόσια, με επιστολές και δηλώσεις.

 

Συμφωνώ κατά συνέπεια και με το σχόλιο του κομματικού απεσταλμένου, χθες στην Πάτρα, Μ.Βορίδη (στον Τ/Σ Lepanto) ότι "πρέπει να μιλάς και μέσα...κι όχι μόνο έξω"...αρκεί να σου δίνεται θεσμικά η δυνατότητα να μιλάς μέσα κι όχι μόνο έξω"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις