Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσων Φωτήλας στην εκπομπή “Έξι-Δέκα” της ΝΕΡΙΤ – «Η κυβέρνηση κινείται σε λάθος δρόμο»

Ιάσων Φωτήλας στην εκπομπή “Έξι-Δέκα” τη...

Ανέφερε τη ρήση "πήγαμε να πάρουμε λεφτά χωρίς μνημόνιο και πήραμε μνημόνιο χωρίς λεφτά"

Ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού», Ιάσονας Φωτήλας, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου 2015 στην εκπομπή “Έξι-Δέκα” της ΝΕΡΙΤ και συμμετείχε σε πάνελ πολιτικής συζήτησης.

Ανέφερε αρχικά σχετική ρήση η οποία τονίζει ότι «πήγαμε να πάρουμε λεφτά χωρίς μνημόνιο και πήραμε μνημόνιο χωρίς λεφτά».

Ο κ. Φωτήλας υπενθύμισε τους βαρείς χαρακτηρισμούς με τους οποίους η πρώην αντιπολίτευση και νυν κυβέρνηση αντιμετώπιζε τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και έδωσε σχετικά στατιστικά στοιχεία που αποκαλύπτουν πόσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου συντάχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια ο κ. Φωτήλας ζήτησε «να μας πει η κυβέρνηση κατά πόσο και που είναι το υπερεπείγον της υπόθεσης, να μας πει αν βουλιάζουμε». Συμπλήρωσε δε, πως αφότου η κυβέρνηση μας πει κατά πόσο η κατάσταση χαρακτηρίζεται υπερεπείγουσα, θα πρέπει να μάθουμε επιπλέον και «γιατί φτάσαμε στο σημείο αυτό να χρεοκοπούμε άτακτα;».

Αυτό που τόνισε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο βουλευτής του Ποταμιού είναι πως θα πρέπει να ξέρουμε «ποιο είναι το σχέδιο και εάν έχει σκοπό η κυβέρνηση να πληρώσει αυτά τα χρήματα πίσω ή εάν τα παίρνουμε για να βγάλουμε τις επόμενες ημέρες». Αναφορικά με την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού, δήλωσε ότι ως πλέον αποτελεσματική λύση για τη συνεννόηση «ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε σύγκλιση πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρεία του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή στην ιστοσελίδα http://topotami.gr/idisis/i-kivernisi-echi-kinite-se-lathos-dromo/.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις