Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" από την ζωή ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των ξενοδοχείων «Αμαλία» μετά από 15 χρόνια σε κώμα

"Έφυγε" από την ζωή ο γόνος τη...

Έκλεισε τον κύκλο της απίστευτης τραγωδίας που χτύπησε απανωτά την οικογένεια

Πριν από λίγες ημέρες, η οικογένειά του και οι φίλοι του αποχαιρέτησαν οριστικά τον Θοδωρή Κουλουβάτο, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των ξενοδοχείων «Αμαλία» σε Αθήνα, Δελφούς και Ναύπλιο.

Ο θάνατος του δευτερότοκου γιου της οικογένειας ο οποίος βρισκόταν επί 15 ολόκληρα χρόνια σε κώμα έκλεισε τον κύκλο της απίστευτης τραγωδίας που χτύπησε απανωτά την οικογένεια.

Ο μικρότερος αδερφός του Θοδωρή, ο Αλέξης Κουλουβάτος είχε γεννηθεί το 1965, είχε δηλαδή ελάχιστη διαφορά ηλικίας από τον μεγάλο αδελφό του και οι δύο τους έκαναν πολλή παρέα. Ο Αλέξης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Βοστώνη και ήταν εξαιρετικός στις ακαδημαϊκές του επιδόσεις. Το μέλλον έδειχνε κάτι παραπάνω από λαμπρό για τα παιδιά της οικογένειας. Μέχρι που χτύπησε η τραγωδία...

Ένα βραδύ μετά από ένα πάρτι στην Εκάλη παραχώρησε την πράσινη οικογενειακή Mercedes σε ένα φίλο του που είχε πιει αρκετά, για να τον προστατεύσει και να μην τον αφήσει να οδηγήσει τη μηχανή του, την οποία πήρε ο ίδιος. Ο Αλέξης στη διαδρομή πίσω για το κέντρο της Αθήνας, κάπου έχασε τον έλεγχο και έπεσε. Χτύπησε σε ένα και μοναδικό σημείο πίσω από το κεφάλι του και σκοτώθηκε ακαριαία. Όσοι τον ήξεραν, γνώριζαν ότι ήταν εξαιρετικά καλός οδηγός μηχανής και εκείνο το βράδυ δεν είχε πιει. Ήταν Ιούνιος του 1990 και ο Αλέξης Κουλουβάτος ήταν μόλις 25 ετών.

Για τους γονείς του το χτύπημα ήταν απίστευτο, όπως και ο πόνος. Ήταν αυτός ο πόνος άλλωστε που πήρε μετά από λίγα χρόνια και τη μητέρα του που είχε τρελή αδυναμία στα παιδιά της. Ο Θοδωρής Κουλουβάτος, λίγο μετά από το θάνατο του αδελφού του, επηρεασμένος προφανώς και από το γεγονός, χώρισε από την κοπέλα που είχε αρραβωνιαστεί και η οποία ανήκε στην οικογένεια Ωνάση. Στις 16 Αυγούστου του 2001, η μοίρα χτύπησε ξανά την οικογένεια, με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Θοδωρής, κάτι δεν κατάπιε καλά, τρώγοντας στο σπίτι του, και έπαθε εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του έμεινε για πολλή ώρα χωρίς οξυγόνο. Έκτοτε έμεινε σε κώμα και σε φυτική κατάσταση.

Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ο Κωνσταντίνος τον κράτησε ζωντανό επί 15 ολόκληρα χρόνια, όμως εκείνος δεν ανταποκρινόταν σε κανέναν ερεθισμό από το περιβάλλον, πολλοί ήταν οι φίλοι του, όλα αυτά τα χρόνια, που τον επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και του μιλούσαν, ελπίζοντας ότι μπορεί να επανέλθει κάποια στιγμή. Αυτό, όμως, δεν έγινε ποτέ. Πριν από λίγες μέρες όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, πάρθηκε τελικά η απόφαση να τον αφήσουν να "φύγει" οριστικά.

athensmagazine.gr

gossiptv

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις