Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το δημοφιλές σήριαλ "Entourage" γυρίστηκε και ταινία με το ίδιο αυθεντικό καστ - Στις 18 Ιουνίου 2015 στην Ελλάδα

Το δημοφιλές σήριαλ "Entourage"...

Πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και ο 49χρονος Τζέρεμι Πίβεν

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ταινία που αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της βραβευμένης και κριτικά αναγνωρισμένης σειράς του HBO, «Entourage».

Η ταινία που υπογράφει σκηνοθετικά ο 47χρονος Doug Elin, ο οποίος είναι και ο δημιουργός και σεναριογράφος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που χαρακτηρίστηκε ως η αρσενική εκδοχή του «Sex and the city» στο ακόμη πιο "σοφιστικέ" του, θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Ιουνίου 2015 ενώ θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) στις 18 Ιουνίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Το «Entourage» ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και τον γοητευτικό ηθοποιό, τον 49χρονο Τζέρεμι Πίβεν.

Ο αστέρας του κινηματογράφου Βίνσεντ Τσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, Άρι Γκολντ (στο ρόλο ο Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και Τράβις ΜακΚρέντλ).

Στo «Entourage» που έχει να κάνει με τον λαμπερό χώρο της σώουμπιζ, θα δούμε επίσης και άλλα οικία πρόσωπα από την τηλεοπτική σειρά, όπως η Πέρι Ριβς, ως η σύζυγος του Άρι Γκολντ, ο Εμάνουελ Τσρίκι, ως Σλόαν, ο Ρις Κόιρο, ως Μπίλι Γουόλς, η Ντέμπι Μάζαρ ως Σόνα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βινς. Ακόμη στην ταινία παίζουν ο Ρεξ Λι ως Λόιντ, η Κόνστανς Ζίμερ, ως Ντέινα Γκόρντον και η Νόρα Νταν ως Δρ. Μάρκους.

Τέλος, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται ως ο… εαυτός της ενώ το καστ πλαισιώνουν ο Άλαν Ντέιλ, ο οποίος εμφανιζόταν και στη σειρά, ο ράπερ Σκοτ Μεσκούντι και η Ρόντα Ρούσεϊ.

Δεν θα λείψουν βέβαια και οι cameo, γκεστ εμφανίσεις όπως του Μαρκ Γουόλμπεργκ που είναι και εκ των παραγωγών, της Τζέσικα Άλμπα, του Φαρέλ Γουίλιαμς, του Λίαμ Νίσον, κ.α.

*Ο προυπολογισμός του φιλμ που αναμένεται να κάνει επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, κυμάνθηκε στα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture