Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνδρας της τροχαίας Ναυπάκτου καταδίωξε και συνέλαβε με δικό του όχημα ζευγάρι που διέρρηξε τροχόσπιτο

Άνδρας της τροχαίας Ναυπάκτου καταδίωξε ...

Οι δράστες αφού κατάλαβαν ότι τους καταδιώκουν παραβίασαν του φωτεινούς σηματοδότες τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Το περιστατικό συνέβη στις 14:00 όταν στο πάρκιγκ γνωστού super μάρκετ της Ναυπάκτου όταν ζευγάρι Βουλγάρων Ρομά  παραβίασαν την κλειδαριά τροχόσπιτου Γάλλων που είχαν μπει στο super market για να ψωνίσουν. Την ώρα όμως που οι ιδιοκτήτες έβγαιναν διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του τροχόσπιτου βρίσκετε η γυναίκα συνεργός τότε  έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια. Αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο τους.

Για κακή τους τύχη στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός της τροχαίας Ναυπάκτου οποίος βρισκόταν  εκτός υπηρεσίας και καταδίωξε με δικό του όχημα τους δράστες ενώ συγχρόνως ενημέρωσε του συναδέλφους του για να έρθουν για ενισχύσεις.

Οι δράστες αφού κατάλαβαν ότι τους καταδιώκουν παραβίασαν του φωτεινούς σηματοδότες τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο  άνδρας  της τροχαίας που τους καταδίωκε  τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία και να φύγουν σε περιοχή όπου γίνονται έργα της Ιόνιας οδού στο Αντίρριο  , τότε  το αυτοκίνητο δραστών  υπέστη βλάβη πέφτοντας σε λακκούβα και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν. Ο αστυνομικός  της τροχαίας πάλεψε και κατάφερε να τους συλλάβει ενω ταυτόχρονα είχαν φτάσει στο σημείο και οι συνάδελφοι του. Στο αυτοκίνητο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr βρέθηκαν χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα που είχαν  αποσπάσει  να από το τροχόσπιτο τα οποία  οι δράστες κατά την καταδίωξη προσπάθησαν να τα ξεφορτωθούν. Αυτή την ώρα γίνεται προανάκριση ενω σύμφωνα με πληροφορίες  το ζευγάρι των Βούλγαρων Ρομά ενέχεται και για άλλες αξιόποινες πράξης  σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

nafpaktianews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις