Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Την Δευτέρα η ημερίδα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης

Πάτρα: Την Δευτέρα η ημερίδα του Συλλόγο...

Με θέμα «Εστιάζοντας στην εστίαση»

Ημερίδα με θέμα «Εστιάζοντας στην Εστίαση και την αναψυχή» διοργανώνει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ της Veso Mare με θέμα «Εστιάζοντας στην εστίαση».

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται επιδείξεις και παρασκευή coctail και καφέ από ειδικευμένους bartenders, ενώ στο τέλος της ημερίδας θα προσφερθεί bufett από τους chef της περιοχής.

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κοτοπούλης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα ακολουθήσει τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Συλλόγου Σπύρου Στεργίου με θέμα: «Η αναγκαιότητα ουσιαστικής συνεργασίας φορέων και επαγγελματιών του κλάδου για την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη.»

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και του ΕΟΤ.

Στις 18.30 θα μιλήσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με θέμα: «Η συμβολή της τοπικής παραγωγής στην οικονομία της περιοχής και η συμμετοχή των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην ανάδειξή της».

Θα ακολουθήσει στο βήμα, η ταξίαρχος Παναγιώτα Γιαννοπούλου, από την Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Ελλάδας, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Νομοθετικό πλαίσιο – παραβατικότητα».

Στις 19.00 ο επόπτης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Π.Ε. Αχαΐας θα μιλήσει με θέμα: «Νέα υγειονομική νομοθεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Ακολούθως, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, πύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης, θα αναπτύξει το θέμα: «Πυρασφάλεια – νομοθεσία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Στις 19.30 ο Γρηγόρης Μπαράκος από το ΕΚΑΒ θα παρουσιάσει τα στοιχεία του ΕΚΑΒ για τις μεγάλες εκδηλώσεις στην Πάτρα.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του «ΜΑΚΡΟ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» που είναι ο μέγας χορηγός της ημερίδας και οι εργασίες θα κλείσουν με την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Γιώργου Κοτοπούλη, με θέμα: «Καρναβάλι, Τσικνοπέμπτη: Αθέμιτος ανταγωνισμός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά