Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάκης Πετρόπουλος:Για την Δημοτική Αρχή το θέμα του γηπέδου των Προσφυγικών έχει οριστικά κλείσει

Τάκης Πετρόπουλος:Για την Δημοτική Αρχή ...

Απάντηση στην ανακοίνωση της αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας

Απάντηση στην ανακοίνωση της αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας δίνει με δήλωσή του σήμερα ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Όπως επισημαίνει:

Για μια ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, συλλαμβάνεται ψευδόμενος.

Σε ανακοίνωσή της Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, προσπαθεί να εμπλέξει τον Δήμαρχο στην ψευτοαντιπαράθεσή της με την Ν.Δ.

Να επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά. Για την Δημοτική Αρχή το θέμα του γηπέδου των Προσφυγικών έχει οριστικά κλείσει.

Δεν επανερχόμαστε σε διαπραγμάτευση.

Εξάλλου ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, παρουσία όλων, παρέδωσε στον Δήμαρχο την απόφαση του προηγούμενου Υπουργού Ανάπτυξης, με ημερομηνία 24/12/2014, που στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Αθλητισμού, έχει ανοιχθεί κωδικός με τίτλο «Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα Προσφυγικών Πάτρας», με το ποσόν των 2.200 ευρώ!!!

Σε αυτόν τον κωδικό, ο Δήμαρχος ζήτησε να εγγραφεί το απαιτούμενο κονδύλι, για να κατασκευαστεί άμεσα το έργο, στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών.

Γιατί άραγε αυτή η τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως γιατί δεν κατάφεραν σε μια πολυδιαφημισμένη επίσκεψη Υπουργού, να εξαγγείλουν έστω ένα έργο;

Μήπως γιατί είναι υποχρεωμένοι αντί να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες να δώσουν επιτέλους  τα χρήματα για το ιστορικό γήπεδο;

Η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας είναι απολογούμενη όπως ο Υπουργός κ. Κοντονής, γιατί απαντώντας στον Δήμαρχο, που έθεσε το θέμα της κρατικής χρηματοδότησης για την λειτουργία και τη συντήρηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου και των άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, με αφοπλιστικό τρόπο, είπε ότι «είναι απαράδεκτο να μην πληρώνουν οι Σύλλογοι και οι αθλητές που τις χρησιμοποιούν», εκφράζοντας με σαφήνεια την εμπορευματοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Προφανώς συνεχίζουν, δικαιώνουν και την απενοχοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που εφαρμόζουν την ίδια πολιτική και στον Αθλητισμό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports